Oh My Brush
december 15, 2013

Get The Look | Bellapierre Every Day Shimmer Kit

Egy GYÖNYÖRŰ szettet szeretnék most Nektek megmutatni, amiben ásványi szemhéjpúderek, ecsetek és szemhéjalapozó is van! 🙂 A neve: Bellapierre Every Day Shimmer Kit.

Tudom, tudom, tegnap is ásványi terméket mutattam, de ezt már nagyon régen megírtam. s a piszkozatok közül csak ehhez készült el a szöveg szóval… Ma megint az ásványi kozmetikumok szerelmeseinek kedvezek 🙂

Nagyon sok kép lesz ebben a posztban, mert sok a termék, ráadásul gyönyörűek is 🙂 A Bellapierre Every Day Shimmer Kit a Mineral Beauty-tól van, ha épp a webshopban nem elérhető, akkor a budapesti szalonban érdemes érdeklődni, ahol egyébként az ásványi sminkek izgalmas világába csöppenünk 🙂
Vissza a szetthez. A csomagolás nekem nagyon tetszik, igényes, a termékek minősége pedig kiváló. A következő dolgokat tartalmazza: 3 ásványi szemhéjpúder, 1 primer (hogy tartósabb legyen a smink, de korrektorként is használható), illetve két ecsetet is kapunk.
A szemhéjpúderek gyönyörűek, pigmentáltak, az alapnak hála pedig nem hármat, hanem igazából 6 színt kapunk, de erről később 🙂 A mintákat szárazon készítettem, de vizesen is lehet használni a szemhéjpúdereket, akkor még intenzívebbek lesznek, de engem már szárazon is meggyőztek. A három színből elég sok sminket tudunk készíteni, jól illenek egymáshoz, de magukban is használhatjuk őket természetesen. 🙂
A primer egy nagyon érdekes dolog. Tehetjük a szemhéjra, ekkor tartósabb lesz a smink ÉS mattabb a szín. Ez azért jó, mert így 3 helyett végülis 6 színt kapunk, mindegyik szemhéjpúder két verzióban használatos: eredeti, csillogósabb és alappal mattabb, visszafogottabb színt kapunk. Természetesen bármilyen más márkával is működik, szuper! Krémes az állaga, de a szemhéjon “felszívódik” és nem hagy maga után olajos érzetet. A rejtett, olajos szemhéjamon elég jól bírta egyébként, nem gyűlt össze a ráncokban a szemfesték, de eléggé kifakult a smink a nap végére (ezért inkább teszek alá “rendes” primert is, az a biztos). Akinek színben jó, az korrektorként is használhatja, igazi multifunkciós termék! 8.5 g, tehát sokáig elég lesz, az biztos! 🙂 Parabénmentes és 12 hónapig őrzi meg a szavatosságát.
Az ecsetek pedig megleptek, nagyon jó a minőségük (sokkal rosszabbat vártam, mert más márkák általában itt spórolnak a szettekben). Nem hiszem, hogy teljes méretűek, de nem is túl rövid a nyelük, a szőr pedig puha és precízen tudtam velük dolgozni. A lapos teljesen jó, a ferde pedig még jobb! Nagyon vékony vonalat lehet húzni, precíz, én szemöldökhöz és tushoz is használom.
Értékelés: ♥♥♥♥♡ (A szemhéjalapozó lehetne kicsit tartósabb, ezért vontam le egy pontot)

Nem is rabolom tovább az időtöket, nézzétek meg a képeket 🙂

Sminket a következő posztban mutatok, különben ez már nagyon hosszú lenne, túl sok képpel.

 

Primer

 

Champagne
Szárazon, alap nélkül és mellette a primer felett, mattabb mivoltában.

 

Earth
Szárazon, alap nélkül és mellette a primer felett, mattabb mivoltában.
Cocoa
Szárazon, alap nélkül és mellette a primer felett, mattabb mivoltában.

A három szemhéjpúder: alap nélkül és a Bellapierre alappal, ami mattabbá teszi a színeket:

 

 

Más szemhéjpúderrel is kipróbáltam, más márkától, a hatás ugyanolyan. Bal oldalon a Bellapierre primer felett vannak a szemhéjpúderek, jobb oldalon alap nélkül.

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)