Magyar English
Oh My Brush
december 22, 2013

Dear Diary | December II.

Újabb adag képet hoztam, az elmúlt 1-2 hét “történéseiből” válogattam 🙂

Megjött a Vice 2 palettám. Nagyon szerettem volna egy olyan UD palettát, amiben gyönyörű, izgalmas színek vannak, amiket szívesen használnék. Ez pár hónapja jelent meg, 20 szemhéjpúder van benne és egy kétvégű ecset. A tükör hatalmas, a csomagolás erős és praktikus, a színeket imádom, szóval igen, ő az én új szerelmem 🙂 ♥
Ezt a Barry M körömlakkot a húgomnak vettem meg, de közben nekem is nagyon megtetszett, s amikor megmutatta a körmein, meg is rendeltem… 😀 Gyönyörűűűűű! 🙂 Princess a neve, ASOS-ról vettem természetesen.

Megjöttek végre ezek is, göndör haj, jövöööööök 😀 Kb. 2.28 amerikai dollárba kerülnek, annyit megér! 🙂 Ebay-ről vettem, linkeltem!
A családomtól kaptam szép ajándékokat, ez a parfüm az egyik, imádom az üveg formáját! 🙂 Jó kis fűszeres illat egyébként.

 
Mióta próbálok fekete nadrágot venni… Egyszerűen lehetetlen. Annyi boltban voltam, netről is próbáltam rendelni valamit, de nem, egyszerűen nincs olyan, ami nekem kell. Amit szeretnék: sima, fekete (farmer), ami nem koptatott, derékban ne legyen túl magas, mert azt nem bírom magamon, ó és ne legyen tele szösszel, mert az is nagyon zavar. Nem hiszem, hogy nagyok az igényeim, de mindegy… Vettem egy sötétszürkét a H&M-ben, ide mentem utoljára, valami már kellett mindenképp. 

Szokásos hétvégi programom… 🙂 Imádom az ecseteimet 🙂

Angliából kaptam ezt és…. Isteni volt! A legjobb bonbon, amit eddig kóstoltam! 🙂

Az Etude House Collagen Moistfull krémből kaptam mintákat és teljesen oda vagyok érte! A Moistfull családból már ismertem az Aloe verziót, ez még jobbnak tűnik. Hidratál és nagyon sima, puha lesz tőle az arc. Magában nem lehet megvenni, csak a First Essence-szel együtt, ez furcsa… Itt megtaláljátok egyébként.

Ráfért már erre a táskára egy kis takarítás, most sokkal szebb, üresebb és tisztább, mint volt 🙂 A mindennapi sminkemhez szükséges dolgok vannak benne egyébként 🙂

Annyira utálom ezt a mániámat, hogy nem szeretem kidobni a dobozokat. Az a baj, hogy sosem tudom, hogy mikor lesz rá szükségem, pl. egy poszthoz vagy akármihez, mert ahogy lenni szokott: ha kidobok valamit, amit évekig nem használtam, a következő héten biztos, hogy pont az kell majd nekem…. 😀

Ezt is kaptam, jó nagy és puha! :)))

Mivel a kedvenc sorozataim szünetet tartanak, ezért újat kerestem. A Reign idén ősszel indult, nekem nagyon tetszik, mert a kosztümös filmeket/sorozatokat imádom, szóval… 🙂 Főszerepben: Mária, a skótok királynője.

The Tomorrow People címmel is indult egy új sorozat, ez sem rossz egyébként.

Írtam egy olyan posztot, ahol a blogolási szokásaimat összegeztem, az egyik az volt, hogy mindenről rengeteg képet készítek, hátha lesz benne pár jó… 😀 Nos, ez is példa erre, bár körömlakkot fotózni sokkal egyszerűbb, de itt kerestem épp a megfelelő fényt, hogy élethű legyen a szín.

Az elmúlt egy hétben pedig ez érdekelt Titeket 🙂
Bal oldalon, lent azt lehet látni, hogy milyen keresések által jöttek látogatók a blogra az elmúlt 1 hétben. Úgy látszik, hogy mindenki az ASOS futárt várta 🙂
Középen a legolvasottabb bejegyzések vannak, jobb oldalon pedig az országok, ahonnan a legtöbb látogató érkezett.

Soha nem ittam energiaitalt, aztán az elmúlt egy évben megszerettem. Találtunk hatalmas verziót is, a barátom örült neki, én ennyit azért nem mernék meginni egy nap… 😀

Kellemes hetet kívánok minden kedves olvasómnak! 🙂
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)