Magyar English
Oh My Brush
december 4, 2013

Catrice Made To Stay Highlighter vs NYX Jumbo Milk

A Catrice Made To Stay Highlighter szemceruzát hasonlítom össze a NYX Jumbo ceruzával Milk színben. Melyik néz ki jobban a vízvonalon és melyik tartósabb? stb.

A Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen néven adott ki egy olyan szemceruzát, amit a vízvonalra használhatunk, természetes színű, ezért nem annyira feltűnű, de mégis nagyobbnak tűnik majd a szem tőle egy kicsit. Mivel eddig a NYX Jumbo ceruzáját használtam erre a célra Milk színben, ezért összehasonlítom a kettőt ebben a posztban.
A Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen szemceruza színe a lenti képeken látszik, nem túl feltűnő, az állaga kicsit keményebb, a pigmentáltsága erős közepes, a tartóssága pedig kiváló! Az egyik képen lehet látni, hogy hiába tettem a kezemet vízbe és dörzsöltem a megrajzolt vonalat, egyszerűen semmi baja nem lett! A szememen is tartós, s bár többször szoktam áthúzni, hogy megkapjam a kellő fedést, én mégsem panaszkodnék a pigmentáltságra, de a Jumbo-hoz képest gyengébb egy kicsit.
A NYX Jumbo Pencil Milk színben teljesen fehér, pigmentáltabb és krémesebb, mint a Catrice, tehát egyszer elég áthúzni a vízvonalon és már ott is van. Azt várná az ember, hogy a krémes állag miatt nem lesz annyira tartós, de nekem egész nap bírja a vízvonalon, nem panaszkodom, viszont ha vízbe tenném és dörzsölném, szerintem nem ragaszkodna annyira, mint a Catrice ceruzája.
A két ceruza között a különbség természetesen a szín: amíg a Catrice nagyon természetes, addig a NYX igen feltűnő. Véleményem szerint a Catrice nude ceruza a mindenapokra remek, de képeken a fehér NYX ceruza sokkal hatásosabb, szóval továbbra is használni fogom, ha sminkelek és le akarom fotózni, de nappalra nekem a Catrice ceruzája is tökéletes.
Nagyon örülök, hogy elterjedtek a nude ceruzák, amiket a vízvonalra terveztek, mert végre van miből válogatni és szerintem érdemes egyet beszerezni.
A Catrice ceruza 010 In The Mood For Nude árnyalatban kapható, az ajánlott fogyasztói ára pedig 899 Ft, ha minden igaz. A NYX ceruzát szerintem csak pár Müllerben lehet megvenni és persze webshopokból, az árát sajnos nem tudom megmondani, de általában 1000 Ft felett van.

Az utolsó képen vízben dörzsöltem a kezemen lévő csíkot, de semmi baja nem lett! wow!

Bal:  Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen
Jobb: NYX Jumbo Pencil Milk

Színminták:
NYX Jumbo Pencil Milk
és
Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)