Magyar English
Oh My Brush
december 16, 2013

Bellapierre | What's On My Face #3

Egy gyors sminket hoztam, amihez az új Bellapierre szettemet használtam, de minden egyéb terméket és az ecseteket is megmutatom természetesen 🙂

What’s on my face #2 with the products of the Bellapierre Shimmer kit!

A Bellapierre Shimmer Kit szettről már volt teszt, minden terméket megmutattam, most erre építettem a sminket. 
A primerből csak egy keveset használtam, mert szerettem volna megtartani a pigmentek fényességét, de látszik azért, hogy mattabb, nem annyira feltűnő a szín, ha ezt használom. A legvilágosabb szemhéjpúder (Champagne) került a mozgószemhéj egy részére, a világosabb barna Earth a mélyítővonalba, a sötétebb barna Cocoa pedig a külső V-be, de ez nem igazán látszik a képen, kár 🙁 Alul a Champagne és a Cocoa található, az alsó vízvonalra pedig a Catrice Highlighter Pen került. A szokásos Maybelline tust használtam szorosan a felső szempillatőnél, spirálozás és már kész is a smink 🙂
Az arcomon a Bellapierre alapozója van és a Mineralissima Flirt pirosító, az ajkakon pedig a Bellapierre Vanilla Bean ajakbalzsam. A szemöldökömhöz most is a Skinfood Choco Eyebrow Powder Cake duo színeit használtam, az ecsetek pedig a képen láthatóak. A ferde Bellapierre ecsetettel a szemöldökömet rajzoltam meg és a tusvonalat, a lapossal a világos színt (Champagne) vittem fel, a Mineralissima “Fluffy” ecsettel a barna színeket, a ferdével a bronzosítót, pirosítót, a lapos kabukival pedig az alapozót.
ENGLISH:
I have reviewed the Bellapierre Shimmer kit and now it is time to show a makeup look with the products 🙂 
I used just a bit of the Bellapierre primer (it also makes the eyeshadows look matte), because I didn’t want the colours to be too matte, a bit of shine can’t hurt, can it? 🙂 The lightest shade (Champagne) is on the eyelid, the lighter brown (Earth) is in the crease and the darkest shade (Cocoa) in the outer V. On my waterline you can see the very natural looking Catrice Highlighter Pen and I used the Skinfood Choco Eyebrow Powder Cake to draw my eyebrows, as always. 
All the products and the brushes can be found in the pictures below. 

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)