Oh My Brush
december 3, 2013

Bdellium Tools Pink Bambu Ecsetek

Rózsaszín ecsetek a Bdellium Tools-tól! Ennyi kb. elég is volt hozzá, hogy rendeljek belőlük párat! 🙂
A Bdellium Tools Pink Bambu ecsetei következnek!

A Bdellium Tools igen hamar nagy népszerűségre tett szert, mert minőségi ecseteket kínálnak elérhető áron, a választási lehetőség pedig igen nagy: rengeteg ecset, több szett, többféle szín stb. kapható náluk. 
A legsikeresebb család a Bambu lett, én a zöld színű ecsetekből használok párat lassan egy éve, imádom őket, ezért természetesen kikerekedett a szemem, amikor megláttam, hogy rózsaszín ecsetekkel is bővül a Bambu vonal. Mivel méretbeli különbség van a zöldek és a rózsaszínek között, ezért először csak kettőt rendeltem meg kipróbálás céljából.
A 777 Shadow és a 766 Andled Shadow-ra esett a választásom, mert az elsőből sosem elég, a másodiknak a formája pedig tetszik, szerintem nagyon praktikus. A rózsaszín ecsetek nyele egy kicsit hosszabb és nem annyira duci, mint a zöldeké, kicsit talán könnyebbek, de más különbséget nem vettem észre használat közben. A szintetikus szőr továbbra is nagyon-nagyon puha, az ecsetek minősége kiváló, mióta megérkeztek szinte minden nap használom őket, egy nappali szemsminkhez ez a kettő kb. elég is. A 766-osat kicsit ferdére vágták, ezért a mélyítővonalban, külső V-ben és a szemöldök alatt használom a leggyakrabban, de pl. orr kontúrozásához is tökéletes (ma is ezt használtam és mindig gyönyörködöm benne, hogy milyen szuperül végzi a dolgát ♥ ) 🙂 Ára: $8 helyett $6.40 (Kb. 1412 Ft)
A 777-es elég tipikus, minden márka gyárt ilyet, mert ez az egyik leghasznosabb forma, s erről is csak jót tudok mondani: teljesen rendben van, jól használható, minőségi darab. Ára: $9 helyett $6.12 (kb. 1350 Ft)
A Bdellium Tools most sem okozott csalódást, két nagyon jó ecsetre tettem szert, szerintem igen jó áron. 
Értékelés: ♥♥♥♥♥ (ezen nem kellett gondolkodnom 🙂 )
Minden Bdellium Tools ecset és szett megtalálható itt, az iHerb oldalán.
Én az iHerb oldalról rendeltem, mert a hivatalos oldalon a postaköltség eléggé lehangoló, illetve az iHerb olcsóbban is kínálja a termékeket egy kicsit (plusz az új vásárlók mindig kapnak 5 vagy 10 dollár kedvezményt (kód: BIV421) a rendelés értékétől függően).

Így használom általában ezeket az ecseteket: 1. mozgószemhéjon, 2. mélyítővonalban, 3. külső V, 4. orr kontúrozása

Szettek is léteznek természetesen, hát nem gyönyörű? 🙂

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)