Magyar English
Oh My Brush
december 29, 2013

Batiste Dry Shampoo | Szárazsampon + ASOS Kedvezmény

Két hajmosás között miért ne használnánk szárazsampont? A Batiste márkától próbáltam ki a Blush verziót.
Dry shampoos are so useful, at least I’m glad that I have discovered them:) Batiste Blush Dry Shampoo.

Azoknak szeretnék tippet adni, akik esetleg még nem használtak ilyen terméket. Én kb. egy éve fedeztem fel magamnak a szárazsamponokat, azóta folyamatosan veszek ilyesmit, mert hasznos és hatásos 🙂
A Batiste az egyik legnépszerűbb márka, ha szárazsamponról van szó, én a Blush nevűt vettem le a polcról. A szárazsamponok nagyon hasznos termékek, többfélét gyárt a legtöbb márka, van olyan, ami felfrissíti a hajat, van olyan, ami dúsabbá teszi stb. Kb. hetente egyszer használok ilyesmit, tehát egy darab nálam hónapokig bírja. A Batiste Blush nevű terméke egy virágos illat, ami szerintem inkább világosabb hajra való, mert rajtam elég fehér, de kifésüléssel megoldódik a probléma természetesen. Nekem ez az illat sajnos nem tetszik, de a hatásával meg vagyok elégedve: felfrissíti a hajat és egy kicsit dúsít is. Ha jól tudom, akkor már a magyar drogériákban is kapható a márka, de az ASOS-ról is meg lehet vásárolni, ingyenes a szállítás Magyarországra is.

Jelenleg van egy 20%-os kedvezményre jogosító kód, azoknak küldték ki, akik januárban születtek, akciós termékekre nem érvényes. Kód: JANBIRTHDAY20

I have been using dry shampoos for a year and I’m happy with these products: they are effective and useful. Batiste is the most popular dry shampoo brand, there are different kind of products with different scents. I chose the pink bottle, it is called Blush, and it has a floral scent to it, which I dislike… That didn’t stop me, because I do like the product, it makes your hair look fresh and adds some volume too. Dry shampoos can be found in most drugstores, but ASOS sells Batiste products too (free shipping).

Here’s a coupon code, you get 20% off (valid on full price items) if you were born in January. Code: JANBIRTHDAY20

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 9 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)