Magyar English
Oh My Brush

ASOS kód | 25% Kedvezmény

Az ASOS nem aprózza el, most 25%-kal olcsóbban vásárolhatunk, nem kell postaköltséget sem fizetnünk. A bejegyzésben található meg a kód és néhány tippet is megosztanék 🙂

Az ASOS általában 10-20% kedvezményt szokott adni, én még nem találkoztam 25%-os kóddal legalábbis, megleptek minket karácsony alkalmából 🙂 
Én december elsején rendeltem legutoljára egy-egy csomagot a húgaimnak, mind a ketten megkapták 6 napon belül. Tudtam, hogy gyorsak, de hogy ennyire? 😀 (Futár vitte ki egyébként és még sms-t is küldtek a csomag érkezéséről).
Már írtam egy nagyon hosszú posztot egyszer arról, hogy hogyan kell vásárolni ezen az oldalon (nagyon egyszerű) és egyéb, online vásárlással kapcsolatos dolgokról is írtam.
Itt annyi minden van, hogy nem tudok mit kiemelni, de amit szerintem érdemes megnézni: sminktermékek, körömlakkok, ruha, kabát, cipő, táska, kiegészítők.
Van pár márka, amit nem szállítanak hozzánk, pl. a Mango, Benefit, de minden termék leírásánál megtaláljuk, ha van ilyen kikötés.
Kód:  25XMAS
A kód érvényes: december 16. 09:00-ig.
A postaköltség ingyenes.

stb.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)