Oh My Brush
november 10, 2013

TESZT | Missha Creamy Latte Cleansing Foam Greentea

A Missha Creamy Latte Cleansing Foam Greentea nevű lemosót teszteltem, erről szeretnék írni ma 🙂 Három különböző illatban kapható: zöld tea, epres és csokis!

Ez a fajta Missha lemosó 3 féle illatban kapható, én a zöld teás verziót rendeltem meg, mert ez jó a kombinált és zsírosabb bőrre is.
Mit ígér? Tisztítja, olajmentessé teszi a bőrt, közben pedig hidratálja is.
A termékről: 172 ml, ami igen sok, egy nagy tubusban érkezik, ami elég erős, már többször leejtettem, de nem tört el. Épp a minap nézegettem a koreai lemosókat és a többség 60, 80, 120 ml-es, a Missha tehát bőkezű volt ezzel a termékkel kapcsolatban. Krémes és zöld a színe, az illata nem túl erős, nem is kellemes és nem is rossz. A sminket egész jól lehozza, erre nem panaszkodhatom és sokáig elég, pénztárcabarát az ára is. A legnagyobb negatívum számomra az a szappanszerű utóérzet, amit produkál (húzódó, száraz bőr), a hidratáló hatást egyszerűen nem érzem, de ez kifejezetten olajos bőrre való, nem tudom, hogy az epres és a csokis milyen lehet, de ezt én nem szívesen ajánlanám másoknak, mert nem egy különleges termék, inkább átlagos. Egyébként a mennyiségre és a tisztítóerőre egy szavam sem lehet, lent láthatjátok, hogy elég hatásos sminklemosásban is.
Értékelés: ♥♥♥♡♡
Honnan? Sing-sing-girl-től rendeltem:

Viszont írtátok, hogy jelenleg nem postáz Magyarországra, így más eladókat is kerestem, ha esetleg érdekelne valakit, a legolcsóbbakat linkeltem:

Teszt

1. vízálló szemceruza
2. zselés tus
3. krémes szemhéjfesték
4. szempillaspirál

A zselés tustól nem tudtam megszabadulni, de minden mást gond nélkül lemosott.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)