Oh My Brush
november 25, 2013

Szemhéjfestékek | Barna

Barna szemhéjpúderek valószínűleg mindenki gyűjteményében megtalálhatóak. Sokak szerint persze nem ez a legizgalmasabb szín, viszont rengeteg különböző árnyalat van, én pedig összegyűjtöttem néhány szép és hasznos darabot 🙂

Ez a poszt azoknak szól, akik – hozzám hasonlóan – szeretik a barna és árnyalatait. 🙂

Szerintem nem annyira unalmasak ezek a színek, sőt! Nekem a kedvenceim, ezek emelik ki a leginkább a szememet és szerencsére rengeteg árnyalat közül választhatunk. A Naked paletták miatt az Urban Decay szemhéjpúderek lesznek túlsúlyban, leginkább a minőségük és az érdekes színek miatt választom ezt a márkát egyébként, plusz még megfizethető is. Amint láthatjátok, krémes szemhéjfestékeket nem igazán gyűjtök, mert azokat inkább alapként használom (egy-kettő elég is), a pigmenteket viszont nagyon szeretem, mindig feldobják a sminket.
A kedvenc matt szemhéjpúdereim, amiket a mélyítővonalban/külső V-ben szoktam használni: Naked2, Buck, Faint és ami kimaradt sajnos: Tease. A fényesebbeket a mozgószemhéjon, ami pedig sötétebb, azt a külső V-ben (is) használom, az itt felsoroltak közül mindegyik olyan, amit nagyon gyakran használok. A barna és árnyalataival nem lehet melléfogni, használjátok őket! 🙂

 

Beszerezhetőség:
Lumiere Cosmetics pigmentek
P2 termékek (német dm)

 

 

 

Urban Decay – Naked 2

 

Naked Basics palettából. Ez egy olyan szín, ami tökéletes a mélyítővonalba világosabb bőrön. Pigmentált, jól használható, matt szín, nem véletlenül került ebbe a palettába.

 

 

Urban Decay – Faint

 

Naked Basics palettából van ez is. Sötétebb, mint a Naked 2, de ez is matt és remek a minősége, szintén egy nagyon jól kihasználható szín.

 

 

Urban Decay – Barlust

 

Smoked palettából. Ezzel már mutattam sminket, egy időben teljesen leköteleztem magam mellette. Kicsit porzik és nem egy “hú, de különleges” szín, de én nagyon szeretem.

 

 

Urban Decay – Buck

 

A Naked palettában található meg. Ezt a színt NAGYON sokszor használom, szintén a mélyítővonalban, szerintem a Naked paletta egyik leghasznosabb szemhéjpúdere.

 

 

Urban Decay – Toasted

Szintén a Naked palettából. Ennek különleges színe van, az egyik kedvencem a nem matt színek közül.

 

 

Hustle

 

A Naked palettában található meg. Szintén egy gyakran használt szín nálam, kapott egy kis fényt, ez teszi izgalmassá és elég krémes is, szeretem az ilyen szemhéjpúdereket, jobban megmaradnak az alsó szempillatőnél, mint a matt társaik (egy napot kibírnak anélkül, hogy meg kellene igazítani, pedig oda nem is szoktam szemhéjalapozót tenni).

 

YDK

 

Naked 2. Ez a legfényesebb szerintem a felsoroltak közül, különleges szín, inkább alkalmakra használom, felvitelkor lepotyog belőle, ha nem figyelünk oda, de engem annyira nem zavar, megéri, mert imádom ezt a színt 🙂

 

 

Busted

 

Szintén a Naked 2 palettából. Úgy használom, mint a Hustle-t az első palettából, de ez persze sötétebb egy kicsit. Szeretem, hogy krémesebb az állaga, tartós és jól kiegészít bármilyen sminket.

 

 

Everyday Minerals – I Do Decalre

 

Nagyon pigmentált és gyönyörű szín, remélem, hogy mire kiteszem ezt a posztot már fent lesz az ezzel készített nappali sminkem is. Az Everyday Minerals termékekkel kapcsolatban egyszerűen nem tudok negatívat írni. 🙂

 

 

Bellapierre – Earth

 

Még egy gyönyörű szín, csodás ez a pigment, nagyon sokszor használom, a Bellapierre termékek minősége szuper!

 

 

 

Lumiere Cosmetics – Soft Brown

 

Ha nem por állagú lenne, akár még azt is hinném rá, hogy az egyik Naked palettából származik 🙂 A Lumiere pigmenteket is szeretem, mert szépek, jó minőségűek és egy mini méretű termékkel is évekig elvagyok.

 

 

P2 – 020 Pure Earth

 

Egy krémes szemhéjfesték, amit inkább alapként használok, így minden szemhéjpúdert tartóssá tesz, illetve csak még jobban kiemeli a színüket. Ez egy német drogériás termék, erre a célra egy olcsóbb márka is teljesen megfelel nekem.

 

6 responses to “Szemhéjfestékek | Barna”

 1. zizitim says:

  gyönyörűek! 🙂

 2. gale says:

  Én szeretem a natúrokat, barnákat, meg úgy általában a föld-színeket, úgyhogy nyálcsorgató gyűjtemény volt ez a poszt!

 3. Viktória says:

  Egyetértek ♥ 🙂

 4. Viktória says:

  Akkor nem vagyok ezzel egyedül! 🙂 Örülök, hogy tetszett a poszt! :))

 5. Tulip Lips says:

  Hello! :3 Hol s mennyiért szerezhető be a paletta?

 6. Viktória says:

  Szia! Belinkeltem fent mindegyiket, ami netről is megrendelhető. Mondjuk a Naked 1 és 2 most nincs nekik készleten, de a többi elérhető 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)