Végre kapható a Real Techniques Sam’s Picks Set, ráadásul most minden Real Techniques ecset és szett kedvezményesesen megvásárolható, ingyenes postával.

A HQNOV kóddal 10% kedvezményt kapunk, nincs rendelési minimum és nincs postaköltség sem! Bankkártyával és Paypal-lal is lehet fizetni (ezért is szeretem ezt az oldalt, mert van olyan brit webshop, ami nem fogadja el a Paypal-t…)
Talán egy hónapja tettem ki a Facebook oldalamra a képet erről a szettről, de most már meg is vásárolható. Sam kedvenceit tartalmazza, mert annyian kérdezték tőle az évek folyamán, hogy milyen ecseteket ajánlana másoknak leginkább, úgyhogy ahelyett, hogy külön-külön megírná mindenkinek, inkább meglepett minket egy készlettel, ami egy csak itt kapható ecsetet is tartalmaz. 

Az új Miracle Sponge-ról pedig már írtam egy tesztet (Real Techniques Miracle Complexion Sponge teszt) most ez is akciós a fenti kóddal!

Ami még nekem érdekes, az a Duo Fibre Collection (Limited Edition), ami pár hónapja jelent meg és még kapható, szintén akciós a fenti kóddal itt

Személyes kedvencem a Face Expert Brush: ez a legjobb alapozáshoz való ecsetem!

Minden itt elérhető Real Techniques ecset és szett megtalálható itt.