Magyar English
Oh My Brush
november 26, 2013

Parfüm | Nina Ricci Nina

Ismét egy nagyon népszerű és kedvelt parfümről szeretnék írni, mert ez is a kedvenceim közé tartozik: Nina Ricci Nina nevű illata következik 🙂

Imádom a parfümöket, sajnos nagyon is, ezért szeretnék a kedvenceimnek külön posztot szentelni, hátha könnyebb lesz így kitalálni, hogy karácsonyra milyen ajándékot vegyetek (vagy kérjetek :p ).

A Nina Ricci Nina nevezetű parfüm 2006-ban látott napvilágot, Olivier Cresp és Jacques Cavallier alkotta meg ezt a fantasztikus terméket, ami egyébként az ugyanezzel a néven futó 1987-es verziót váltotta le. A fiatalabb korosztályt kívánták megcélozni ezzel a virágos-gyümölcsös illattal, de rendkívül jól sikerült (végülis ilyen alkotópáros mellett, nem is csodálom).
A fő jegyek: citrusok, bazsarózsa, praliné, alma, pézsma, maszlag stb.
Magamra fújva virágokra és gyümölcsre emlékeztet, édes illat, amitől mindig jó kedvem lesz, melegséget áraszt, s igazából évszaktól függetlenül szívesen használom. A csomagolás is tökéletes, aranyos, cuki, szívesen teszi ki az ember jól látható helyre (mióta elfogyott az enyém díszként használom), s bár több Nina Ricci illat is tetszik, valahogy ez maradt a kedvencem. Számomra tartós is, ezt nem sok parfümről tudom egyébként elmondani, de ezt tényleg sokáig érzem magamon, annak ellenére, hogy nem egy erős, tolakodó illat, hanem szépen, “csendesen” körbeveszi az embert és órákon át kellemes társunk marad.
Kinek ajánlom?
Bár a fiatalabb korosztálynak tervezték, ezért is vidám és édes ez az illat, de nem találkoztam még olyannal, aki szerint ez nem az egyik legfinomabb parfüm, amivel eddig dolga volt, szóval én kortól függetlenül merem ajánlani azoknak, akik szeretik a könnyed, édesebb illatokat.
Hol kapható?
Bármelyik parfümériában, Müllerekben, online boltokban.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2021 85 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)