Oh My Brush
november 26, 2013

Parfüm | Nina Ricci Nina

Ismét egy nagyon népszerű és kedvelt parfümről szeretnék írni, mert ez is a kedvenceim közé tartozik: Nina Ricci Nina nevű illata következik 🙂

Imádom a parfümöket, sajnos nagyon is, ezért szeretnék a kedvenceimnek külön posztot szentelni, hátha könnyebb lesz így kitalálni, hogy karácsonyra milyen ajándékot vegyetek (vagy kérjetek :p ).

A Nina Ricci Nina nevezetű parfüm 2006-ban látott napvilágot, Olivier Cresp és Jacques Cavallier alkotta meg ezt a fantasztikus terméket, ami egyébként az ugyanezzel a néven futó 1987-es verziót váltotta le. A fiatalabb korosztályt kívánták megcélozni ezzel a virágos-gyümölcsös illattal, de rendkívül jól sikerült (végülis ilyen alkotópáros mellett, nem is csodálom).
A fő jegyek: citrusok, bazsarózsa, praliné, alma, pézsma, maszlag stb.
Magamra fújva virágokra és gyümölcsre emlékeztet, édes illat, amitől mindig jó kedvem lesz, melegséget áraszt, s igazából évszaktól függetlenül szívesen használom. A csomagolás is tökéletes, aranyos, cuki, szívesen teszi ki az ember jól látható helyre (mióta elfogyott az enyém díszként használom), s bár több Nina Ricci illat is tetszik, valahogy ez maradt a kedvencem. Számomra tartós is, ezt nem sok parfümről tudom egyébként elmondani, de ezt tényleg sokáig érzem magamon, annak ellenére, hogy nem egy erős, tolakodó illat, hanem szépen, “csendesen” körbeveszi az embert és órákon át kellemes társunk marad.
Kinek ajánlom?
Bár a fiatalabb korosztálynak tervezték, ezért is vidám és édes ez az illat, de nem találkoztam még olyannal, aki szerint ez nem az egyik legfinomabb parfüm, amivel eddig dolga volt, szóval én kortól függetlenül merem ajánlani azoknak, akik szeretik a könnyed, édesebb illatokat.
Hol kapható?
Bármelyik parfümériában, Müllerekben, online boltokban.

6 responses to “Parfüm | Nina Ricci Nina”

 1. Krisztina Leskó says:

  Kedvenc parfümöm már évek óta :))

 2. Marcsi Kincsesládikája says:

  Én is nagyon imádom ezt a parfümöt :)) Már bő 1 éve hű társam.

 3. Petra R. says:

  Két hete néztem ki magamnak ezt a parfümöt (eddig kimaradt az életemből), még mondtam is a páromnak, hogy őt kérem karácsonyra. De elég húzós az ára… majd meglátjuk! 🙂

 4. Viktória says:

  Nem is csodálom, nagyon finom az illata! 🙂

 5. Viktória says:

  Nekem a 30 ml-es másfél évig bírta, de már hiányzik az illat! 🙁 🙂

 6. Viktória says:

  Ez sajnos igaz, az ára lehetne kicsit barátibb, mondjuk én ezt akciósan fogtam ki az itteni drogériában, nem panaszkodom, de azóta sem láttam olcsóbban 🙁

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)