Magyar English
Oh My Brush

Parfüm | Calvin Klein Eternity

A kedvenceimet gyűjtöttem össze, most a Calvin Klein Eternity következik, ami a virágos illatok közé tartozik, s mégis meg tudta dobogtatni a szívemet 🙂 

Mindig is nagyon szerettem a parfümöket, s bár az évek folyamán változott egy kicsit az ízlésem, de vannak örök kedvenceim, most egy ilyet szeretnék megmutatni, hiszen jön a karácsony, hátha tudok pár ötletet adni ezekkel a posztokkal is (mit vegyünk, esetleg kérjünk ajándékba) 🙂

Sokszor írtam már, hogy a virágos illatokat nem szeretem, de néhány kivétel mégis akad, főleg a különlegesebbek tartoznak ide, szerintem a Calvin Klein Eternity épp ilyen. 1988-ban adták ki, örök érvényű értékek (szeretet, család, béke) himnuszaként álmodta meg Sophia Grojsman, s mivel a mai napig igen népszerű, elmondhatjuk, hogy jól sikerült kompozíció lett. Ez egy könnyű, de tartós, virágos-zöld illat, számomra a gyöngyvirág a legjellegzetesebb benne, de szerepet kapnak még a citrusfélék, ibolya, rózsa, nárcisz stb. Klasszikus darab, ami még azoknak a szívét is elrabolja, akik egyébként nem szeretik a virágos illatokat, én vagyok rá az élő példa 🙂 Nem “púderes”, mint a legtöbb ilyen parfüm, nekem ez tetszik benne, inkább friss, modern és nőies, szerencsére hosszan is tart. 
Kinek ajánlom? 
Bár parfümöt venni ajándékba elég veszélyes művelet, szerintem a 20 éven felüli nők többségének tetszene, főleg azoknak, akik szeretik a virágos illatokat egy kis fűszerességgel megspékelve. 
Hol kapható?
Parfümériák, Müller, online boltok.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)