Oh My Brush
november 15, 2013

Összehasonlítás | Koreai BB Krémek

Néhány bb krémet hasonlítottam össze ebben a bejegyzésben. Színminták és a véleményem röviden. Skin79 Orange, Missha Wrinkle Filler, Holika Holika Petit Clearing, Tony Moly Dear Me, Lioele Beyond the Solution, Missha Perfect Cover, Skin79 Hot Pink, Skin 79 Diamond Prestige

Csak az ázsiai bb krémekről lesz itt szó. Igazából a poszt ötlete véletlenül jött, épp a Skin79 Orange bb krémes teszthez fotóztam, amikor beugrott, hogy miért ne beszélnék a többiről is, párról nem is írtam soha a blogon, itt az ideje, plusz a többségben már alig van, legalább színmintám legyen belőlük, miután kifogynak 🙂 
A színmintákra helyeztem a hangsúlyt, talán így könnyebb lesz választani, ha valaki épp vásárlás előtt áll, de a rövid véleményemet is leírom és persze külön kiemelem a kedvenceimet.
Skin79 Vital Hot Orange SPF50++
Több mintám is volt ebből, mert minden eladó ezt tette most nekem a csomagba a rendeléshez, de nem bánom, mert rögtön az első helyen landolt a kedvenceim listáján! Sárgább, mint a többi, ennek nagyon megörültem, az állaga nagyon jó, szerette a bőröm, a fedése is erős közepes, egyszerűen tökéletes a számomra. Összetettebb teszttel is készülök persze, megérdemli a külön posztot, de nem tudok semmi rosszat elmondani róla, úgy örülök, hogy végre kipróbáltam!
Ebay-n megtalálható:
Missha Signature Wrinkle Filler SPF37/PA++
Ez a bb krém két részből áll, a krémes fele csak még hidratálóbbá teszi, ezért akkor szeretem használni, amikor szárazabb a bőröm. Több színben is kapható, én a 21-est használom, az állaga pedig nem átlagos, simább lesz a bőr tőle, mert a feladata is ez: feltölti az apróbb ráncokat, simává teszi a bőrt.  Erről már volt teszt a blogon.
Holika Holika Petit Clearing SPF30 PA++
Erről a bb krémről is írtam már nem is olyan rég, továbbra is nagyon szeretem, kombinált, pattanásos bőrre gyártották eredetileg, de a Petit termékcsaládban minden bőrtípusra találunk bb krémet. A fedése erős, a bb krém tartós, de nem az a hidratáló fajta, ezért száraz bőrre nem ajánlanám, az ára pedig igazán baráti!
TonyMoly Dear Me Petite Cotton SPF 30 PA++ 
Erről is írtam már, azóta is szeretem. Számomra a Holika Holika Clearing-re hasonlít, de a színe világosabb, ezért télre ez jobb nekem. Szépen el lehet dolgozni a bőrön, tartós és az ára is kedvező, egyik kedvencem!
Lioele Beyond the Solution
Ezt a bb krémet nagyon régen vettem, az állagát szeretem és a fedése sem rossz, de látszik a képen is, hogy sötétebb, mint a többi, s csak egy színben kapható, nekem télre ez sötét, de egyébként még mindig egy jó bb krémnek tartom. Az első kedvencem volt, ezért nosztalgia fog el, amikor érzem az illatát, ami szerintem kellemes 🙂 A csomagolása pedig nagyon szép, csajos és igényes, a pumpás megoldás különösen jó! (Van benne SPF, csak nem tudom, hogy pontosan mennyi).
Missha M Perfect Cover SPF 42 PA+++
Régebben mindenki erről a bb krémről áradozott, ezért kipróbáltam, de nekem nem vált be teljesen, mert túl olajos és ez nagyon zavar, hiszen alapból kombinált a bőröm, igen zsíros részekkel. Egyébként a színe tetszik, de világosabb és sötétebb is van még ebből, megértem az őrületet, ami övezte, de én nem ezt választanám, ha csak egy bb krémem lehetne.
SKIN79 Super Plus Hot Pink SPF 25 PA++ 
Ennek a színe nem tetszett, szürkés rajtam nagyon és a fedése is gyengébb, mint amit szeretnék, de cserébe egy könnyű bb krémet kapunk, cuki pumpás dobozban, itt is megértem, hogy sokak imádják, de nekem a narancssárga verzió sokkal jobban bejött.
Skin79 Diamond The Prestige SPF 25 PA++
Ennek is szép a színe, elég világos is, de nem nyerte el a tetszésemet egyáltalán. Vásárlás előtt persze olvastam teszteket és sokan panaszkodtak arra, hogy ez nagyon lassan akar csak felszívódni, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, pedig kellett volna… Nekem is ugyanez volt vele a problémám, szárazabb bőrre biztos jobb, de nekem nem jött be sajnos, mattító púderrel sem tudtam használni, nagyon rondán nézett úgy ki rajtam. 

Lent láthatjátok a színmintákat, a második napsütésben készült. Végül pedig a kedvenceimet rangsoroltam, de az utolsó két helyen holtverseny van, mert nem tudtam dönteni, az első hármat viszont imádom!

Színminták:

Kedvenceim:
1. Skin79 Vital Hot Orange ♥ 
2. TonyMoly Dear Me Petite Cotton ♥ 
3. Holika Holika Petit Clearing ♥ 
4.  Missha Signature Wrinkle Filler
5.  Lioele Beyond the Solution
     Missha M Perfect Cover 
6.  SKIN79 Super Plus BB Hot Pink
     Skin79 Diamond The Prestige
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)