Oh My Brush
november 21, 2013

Etude House Wonder Pore Brush | Bőrradír Helyett

Az Etude House Wonder Pore Brush-t mutatom most meg nektek, amit elég régen rendeltem már, minden nap bevetem, ezért megérdemli a külön posztot 🙂 Bőrradír helyett használom jelenleg.

A kérdőívben sokan kértétek, hogy legyen több tipp a blogon, ezt a posztot annak szánom: teszt és tipp együtt 🙂
Azt mindig elmondom, hogy én nagyon szeretem a bőrradírokat, legyen az fizikai vagy kémiai hámlasztó, de elég hamar fogynak úgy, ha minden nap használok ilyesmit, már pedig úgy érzem, hogy szükségem van rá a tág pórusaim és smink miatt. Valami nagyon gyengéd verziót akartam, amit ráadásul nem is kell gyakran újravenni, az Etude House termékei között pedig megdaláltam a jelöltet: Wonder Pore Brush. Mivel jó áron volt, nem is gondolkoztam sokáig, azóta hű társam a mindennapi arctisztításban. Esténként használom, mert így tisztábbnak érzem a bőrömet, ez jobban eléri a pórusokat, a szálak természetesen szintetikusak és NAGYON puhák, magam is meglepődtem rajta.
Azóta természetesen nem vettem és nem is használtam más bőrradírt, de nem mondom, hogy nem lehetne, de jelenleg ezzel jól elvagyok. Az árát szerintem nagyon megéri, nem egy Clarisonic, de hasonló elven működik és legalább ki lehet próbálni, hogy tetszik-e egyáltalán ez a fajta megoldás 🙂
Értékelés: ♥♥♥♥♥ Nem tudok negatív dolgot mondani róla 🙂

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)