Magyar English
Oh My Brush
október 14, 2013

TESZT | Real Techniques Miracle Complexion Sponge

A Real Techniques Miracle Complexion Sponge nevezetű terméket mutatom meg most nektek! 🙂 A Beauty Blender minőségi, de olcsó alternatívájaként emlegetik.

A Real Techniques sokak kedvenc márkája, nem véletlenül: az ecsetek minősége kiváló, az áruk viszont baráti. Sam (pixiwoo youtube-on) egy új terméket álmodott meg, ami a Miracle Complexion Sponge névre hallgat. Egyedi forma jellemzi, így biztosítja, hogy az arc minden területét jól el tudjuk vele érni. A szivacs szerintem igen puha, nagyon szeretek vele dolgozni, próbáltam már mindennel: alapozók, bb krém, pirosító, korrektor stb, nem csalódtam benne egyáltalán. Volt már egyébként Beauty Blender hasonmás szivacsom, de ez sokkal puhább és az anyaga is minőségi, eddig semmi baja nincs, pedig nyúzom rendesen 🙂 
Sem a hivatalos oldalon, sem a csomagoláson nem írják, hogy nedvesen vagy szárazon kell-e használni, ezt az egyet hiányoltam csak. Szárazon természetesen nagyobb fedést kapunk, de én nedvesen szoktam használni, mert akármilyen terméket viszek fel vele, egyszerűen sokkal jobban néz ki a bőrön, mintha pl. kézzel vagy az ecsetek többségével próbálkoznék. 
Egyébként nagyon egyszerű a használata: víz alá tartom, majd a tenyeremben összenyomom, hogy ne maradjon benne víz, ezután már lehet is sminkelni vele. Kimosni pedig babasamponnal szoktam, az ecsetekhez is azt használom. Lent egyébként be is linkeltem Sam videóját, ahol bemutatja használat közben.
Kinek ajánlom?
Akik mindig is vágytak egy Beauty Blenderre, de sokallták az árát vagy csak egyszerűen egy olcsó, de jó alternatívát keresnek. 
Akik azt szeretnék, hogy az alapozójuk (vagy a bb krém stb.) a lehető legtermészetesebben, legszebben mutasson a bőrön.
Kinek nem ajánlom?
Akiknek nagyon nagy fedésre van szükségük (de természetesen nedves szivaccsal is lehet építeni az alapozót a problémás területen).
Bár a Beauty Blender-láz nem kapott el, nem tudtak rávenni, hogy annyi pénzt kiadjak egy szivacsra, a Miracle Sponge viszont számomra tökéletes és az árába sem tudok belekötni. 
Értékelés: ♥♥♥♥♥
Az ára 5-6 euro körül mozog és itt beszerezhető:

Legolcsóbb itt: Én az iHerb oldalról rendeltem, de ott most készlethiány van, kb. október 19-én érkezik új szállítmány.  Jelenleg van készleten!

A Feelunique oldalán nincs postaköltség és ez egy brit webshop, gyorsan szállít.
Ugyanez érvényes a HQhair oldalra is, brit, nincs postaköltség.

Mind a három oldalról rendeltem már, nagyon jók!

Nagyon puha:

Nedvesen megnő egy kicsit:

Miracle Complexion Sponge

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)