Magyar English
Oh My Brush
október 9, 2013

Társszerző A Blogon: Renáta

Társszerzőre tettem szert, aminek NAGYON örülök! 🙂 Egy kis bevezető poszt következik, amiben megismerkedhettek Renivel és a bloggal kapcsolatos terveivel! 🙂

Régóta próbáltam már “beszervezni” a húgomat, mert szerintem nagyon jól kiegészítenénk egymást. Magyarországon él, tehát jobban tud majd titeket akciókról, programokról stb. tájékoztatni és ami engem annyira nem érdekel pl. edzés, egészséges táplálkozás, ő ahhoz nagyon is ért, így változatos témákat láthattok majd a blogon. Izgatottan várom az általa írt posztokat, s biztos kell majd egy kis idő, hogy belerázódjon, mert nem írt még blogot, de nagyon szerettem volna, ha csatlakozik hozzám és úgy tűnik, hogy ez most megtörtént! 🙂 Ismerkedjetek meg a testvéremmel: 🙂
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
Sziasztok!
Reni vagyok, az Oh My Brush új társszerzője! A nővérem, Viki megadta a lehetőséget számomra, hogy posztokat készítsek én is számotokra, mivel sok olyan dolgot szeretnék megosztani az emberekkel, ami szerintem igen fontos! Hogy pontosan mik lesznek ezek és milyen témában, lentebb kifejtem majd, de előtte engedjétek meg, hogy bemutatkozzam!
Nyíregyháza közelében élek és 22 éves vagyok. Vendéglátóipari suliba jártam 5 évig, ahol szakmát is szereztem (vendéglős). Sokáig azt hittem, hogy teljesen pályát tévesztettem, és pocsékoltam az életemből 5 teljes évet erre a hülyeségre, mivel vendéglátásban nem szívesen helyezkednék el, tapasztalataim alapján. Bőven elég volt az egy éves gyakorlat is számomra 🙂 Sajnos túlságosan kifejezem az érzéseimet másokkal szemben, nem tudom megjátszani magam és ha igazságtalanságot érzek, akkor nem tudom visszafogni magam. Ezzel már meg is dőlt az alapvető szabály a szakmámban, miszerint a vendégnek mindig igaza van! 🙂 Sok kellemetlen helyzetbe is kerültem emiatt, tehát kijelenthetjük, hogy ezt nem nekem találták ki.
Azonban  kb. 3 éve foglalkozom nap, mint nap az egészséges életmóddal, a testmozgással, különböző edzésformákkal, táplálkozási tanácsadással  és ebben a témában igenis hasznát veszem a tanulmányaimnak, pl. az Élelmiszer ismeretnek, ami segít kicsit tudományosabban megközelíteni a dolgokat, vagy például az Ételkészítés, ami miatt sokkal egyszerűbb dolgom van, amikor valamilyen egészséges étel receptjét kísérletezem ki. Természetesen ezen kívül próbálom minden nap frissíteni az ismereteimet, minél több tudást megszerezni és mára eljutottam egy szintre ahol azt gondolom valamit megértettem és szeretném minél több embernek átadni az ismereteimet. Amit tőlem lehet majd várni az az, hogy táplálkozási tanácsokat osztok meg, illetve testmozgással kapcsolatos dolgokat, valamint a mindennapokból egy két hasznos tanáccsal látlak el titeket. Ezen kívül engem is, mint a nővéremet érdekel  természetesen a divat, a ruhák, a sminkek, a körömlakkok, egyszóval MINDEN 😀 Ezzel kapcsolatban viszont csak a tapasztalataimat osztanám meg majd, mert nem vagyok elég szakavatott a témában.
Remélem Ti is szeretni fogjátok majd ezeket a posztokat 🙂 Mindent meg fogok tenni, hogy minél hasznosabb dolgokra használjam ezt a lehetőséget, ahol több, mint 1300 emberhez szólhatok! Itt szeretném is megköszönni ezt és hamarosan neki is látok a munkának!

Reni
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)