Oh My Brush
október 13, 2013

Mizon Snail Recovery Gel | Csigakrém

Egy “csigakrém”, a Mizon Snail Recovery Gel van ma terítéken. Teszt és vélemény, több hetes használat után 🙂

Kb. másfél hónapja használom ezt a krémet és kérésre hoztam előre a tesztet, mert arcápolással kapcsolatos dolgokat általában tovább szeretek tesztelni, de most kivételt tettem 🙂

Ez a Mizon termék nagyon nagy népszerűségnek örvend, s mivel egyébként is ki szerettem volna próbálni egy “csigakrémet”, ezért megrendeltem a Mizon Snail Recovery Gel-t, ami 74% csigaváladékot tartalmaz. Elég rosszul hangzik ez így, de nem kell félni, a gél teljesen rendben van, nincs igazából illata sem, színtelen és hamar felszívódik, nincs ragacsos érzet egyáltalán. Az összetevők listája megtalálható a neten is, nincs benne parabén, parfüm, szinezék stb., a tubus pedig 45 ml-es. A csomagolás praktikus és pink (:p), nem igaz, hogy még ebbe sem tudok belekötni… 😀
A hatása: leginkább ránctalanítóként emlegetik a csigakrémeket, mert a bőr szerkezetén javítanak, de minden egyéb bőrhibára is hatásosak lehetnek: sebek, foltok, pattanások stb. A hatása természetesen nem egyik napról a másikra érezhető, de azért egy tubus már alég ahhoz, hogy észrevegyük a változást – ha van. A hidratáló hatása szerintem nem tökéletes, de nem is várhatom ezt el, egy ilyen könnyű, gél állagú terméktől, ezért inkább nappalra szoktam használni, smink alá nagyon jó! Nekem kevert  a bőrtípusom, nappalra a szárazabb és a zsírosabb részek is teljesen jól érzik magukat ezzel a krémmel, estére viszont hidratálóbbat szoktam választani. 
Miért szeretem? Mert a tudat, hogy segítek a bőrömnek egy kicsit regenerálódni egy pénztárcabarát termékkel. Biztos, hogy megtartom az arcápolási rutinom részeként.
Kinek ajánlom?
Akik egy olcsó, könnyű krémet szeretnének nappalra, magában vagy smink alá, ami javíthat a bőr problémáin (pattanások, ráncok, sebek) és segíti a megújulásban. 
Nem ajánlom azoknak, akik komolyabb hidratálókrémet keresnek.
Értékelés:  ♥♥♥♥♥  
Könnyen beszerezhető az interneten, megbízható eladók árulják pár dollárért, nem tudok európai alternatívát rá, főleg ebben az árkategóriában.

Én innen vettem, a kedvenc eladómtól.
$5.85
A másik kedvenc eladómnál picivel olcsóbb:
$5.79

1. Kinyomva a tubusból.
2. Elkezdtem eldolgozni.
3. Eldolgozva és már fel is szívódott.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)