Magyar English
Oh My Brush
október 26, 2013

Minta Mánia | Wonder Pore White Clay Clear

Minta Mánia címmel indítok “sorozatot”, mert sokáig gondolkodtam, hogy hogyan lehetne a mintákról is írni a blogon, így született meg ez az ötlet. 
Kezdjük akkor az Etude House Wonder Pore White Clay Clear nevű maszkkal! 🙂

A Minta Mánia cím azért fontos nekem, mert biztos vannak olyanok, akiket nem érdekelnek a minták/mini termékek alapján írt tesztek, ezzel jelzem előre, hogy ez most viszont ilyen.
Én tényleg imádom a kis mintákak, gyűjtögetem őket, s mivel nincs belőlük meg a teljes kiszerelés, ezért csak akkor bontom fel, amikor tudom, hogy van időm fotózni, próbálgatni, véleményt alkotni 🙂 
Az Etude House Wonder Pore nevű vonala elég sok terméket tartalmaz, néhány látható is a képen. A termékek a pórusokra specializálódtak: van tonik, maszk, többféle lemosó és még sorolhatnám. A csomagolással szinte már meg is veszik az embert, nem túl csicsás, de mégis lányos, ki tudná visszautasítani őket? 🙂 Az egyik eladótól kaptam tehát egy mintát, aminek örültem, mert érdekeltek a termékek, maszkot is szívesen használok, szóval egyik este ki is próbáltam.
Etude House Wonder Pore White Clay Clear
Tapasztalatom:
A termék állaga valahol a szilárd és a krémes határán van, de a bőr melegére krémesebbé, kenhetővé válik. Szürkés fehér a színe, illata szinte nincs is, a levegőn pedig szárad. Hűsíti a bőrt, de nem túlságosan, kellemes érzés, nem csíp, egyáltalán nem kellemetlen. Engem egyébként nagyon emlékeztet egy Yvesh Rocher termékre, a problémás bőrre való maszkra (Pure System 4 in 1), de ez gyengédebb a bőrön száradás után is. Lemosni nem nehéz, elvileg utána tisztábbak lesznek a pórusok, visszaállítja a helyes pH értéket, visszafogja a bőr zsírosodását, hidratál kívül-belül és még a pórusok is kisebbnek tűnnek majd…
Használat után határozottan simább és feszesebb lett a bőröm, tisztának is éreztem, de én a pórusokon nem láttam változást egyáltalán, de nem is vártam csodát egy használat után 🙂
Értékelés: ♥♥♥♡♡
Az f2plus1 nevű eladónál (mindig meg vagyok elégedve vele, ezért ajánlom szívesen) megtalálható pár Wonder Pore-os termék.
Továbbra is tetszenek ezek a termékek, talán ennek a maszknak is adnék még egy esélyt, de még mindig van a teafás TBS maszkomból, szóval egyelőre nincs szükségem még egyre, bár ez a három termékből álló szett (a maszk is benne van) elég csábító, főleg ha a “pore corrector” a Benefit Porefessional hasonmása.

Kicsiben teszem ki a képet, nehogy evés, ivás közben olvassa a posztot valaki, azért nem egy szép látvány az ilyesmi olyankor, de rá lehet kattintani és teljes méretben látszik majd a kép 🙂
Hajrá lányok, minták elhasználására fel! 🙂 
Ó és ha van arcmaszk, ami bejött nektek, írjátok meg! 🙂
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)