Oh My Brush
október 30, 2013

Körömlakk | SkinFood Nail Vita Rich Mocca

A kezembe került ez a SkinFood  körömlakk, ezt mutatom meg most nektek. A Skin Food egy koreai márka, nemcsak arc- és testápolással kapcsolatos dolgokat árulnak, hanem sminktermékeket, körömlakkokat is! 🙂

 

A legelső SkinFood termékem egy bb krém volt, jelenleg a szemöldökpúderem van tőlük és más egyéb apróság, pl. ez a körömlakk is. Kb. két éve vettem, de szerintem nem volt még a blogon soha… Az állagában nem történt változás ennyi idő alatt sem, s bár régen nem igazán szerettem ezt a színt, ma már nem értem, hogy mi bajom volt vele… Rengeteg különböző színben kapható, én anno a biztosra mentem és barnás árnyalatot választottam, ma már valami izgalmasabbra tenném le a szavazatomat. Már egy réteggel is nagyon jól fed, de a képeken két réteget használtam, 13 ml-t kapunk kb. 3-4 dollárért. Egyedül az ecsettel nem vagyok kibékülve, festhetne szebben is.
Van egyébként egy hasonló lakkom: az Urban Decay Barlust egy kicsit sötétebb.

 

Ennél az eladónál találtam meg olcsón (olyat kerestem, aki sok pozitív visszajelzéssel rendelkezik).
Ár: $3.59 (postaköltség nincs).
Én a BB cream shop-tól vettem.
SkinFood Nail Vita Rich Mocca BR610

 

 

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)