Magyar English
Oh My Brush
október 8, 2013

Kabuki Ecsetkészlet | Ebay

Egy kabuki ecsetkészletet mutatok ma meg nektek. Igazából ez a szett egy része csak, mert egyébként arcra és még szemre való ecsetek is megtalálhatóak a teljes kit-ben, de nekem csak ezekre volt szükségem. 

Kezdjük azzal, hogy több márka is készít hasonló ecseteket, én a Sigmánál láttam először, lent meg is mutatom egy képen az egész szettet és azt, amiről szerintem ezt a négyet is mintázták. Az ebay-n több összeállítás közül választhatunk, sőt akár csak egy darabot is vehetünk, arany, ezüst és ha jól láttam fehér színben is megtalálhatjuk ugyanezeket a termékeket. Hetekig gondolkoztam, hogy vegyem-e meg ezt a pár ecsetet, de az igen mellett döntöttem végül, mert ilyen formájú nekem egy sincs és kb. 5 dollárba kerültek (postaköltség nincs). 8 nap alatt meg is érkezett a csomag és NAGYON örültem az új szerzeményeknek, rögtön ki is mostam őket, másnap már használtam is és azóta sem bánom, hogy megrendeltem ezt a kis készletet.
Amint láthatjátok a lenti képen, arcra való ecsetek is vannak, de nekem van kettő is a laposabból (Sigma F80 és a Blank Canvas Cosmetics F20), így többre nem volt szükségem. A szőr szintetikus, de puha, nem fukarkodtak a szálakkal, tömöttek a fejek. Krémes termékek (korrektor, alapozó, szemhéjfesték stb.) felvitelére jók, de természetesen por állagú szemhéjpúderrel, púderrel is használhatjuk ezeket. Nekem elég kicsi a szemem, ezért attól tartottam, hogy túl nagyok lesznek ezek az ecsetek a szememhez, szerencsére nem így lett, de nem estem volna kétségbe úgy sem, mert szem alá, arcra is tökéletes a méretük. Egyetlen egy szál sem hullott még ki eddig, multifunkciós és jól kihasználható ecsetek ezek, szóval meg vagyok velük elégedve. Természetesen nem vártam Sigma minőséget, azok az ecsetek biztos, hogy sokkal puhábbak és jobbak (annyi pénzért remélem azok), de én ezeknek is nagyon örültem és szívesen használom mindet. 🙂
Itt találjátok meg a termékeket:
Úgy láttam, hogy ennél az eladónál a legolcsóbbak ezek az ecsetek (buy it now-val), ezért rendeltem innen.

Az eladómtól hoztam ezt a képet, még ilyen ecsetek vannak:

Ez pedig a Sigma Beauty két készlete, amiket szerintem az ázsiai “barátaink” leutánoztak.

Természetes fényben:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)