Magyar English
Oh My Brush
október 3, 2013

Haul | Ebay és Drogéria

Rendeltem pár dolgot és a drogériában lévő akciókat is sikerült kihasználni 🙂 
A L’oreal micellás lemosóját is hazahoztam, a szettekre és az ecsetekre pedig már nagyon régóta vágytam. 🙂

Kezdjük akkor a drogériával, mindegyik terméket akciósan sikerült megvenni.
A L’oreal új micellás lemosó csomagolása annyira guszta és az összetétele sem rossz! Két terméket kellett venni, hogy kedvezményt kapjak, ezért tettem hozzá a sminklemosót (ebből kettő van, ez a vízálló fajta, a durvább szemsminkekhez remélem jó lesz). Ezekhez még járt egy kis táska, a lilát választottam.
A szárazsamponon az ár a Kruidvat szokásos elírása… 0.69 euro helyett, csak 4.49 euro-t kellett fizetnem… Mindig így árazzák fel a termékeket… 😀 A Batiste márkától ez az első termék, amit kipróbálok, remélem jó lesz. 
A két tusfürdő nem túl izgalmas, de a mandulás nagyon hasonlított egy régi kedvencemre, amit 10 évvel ezelőtt, a koliban használtam 🙂 

Ezeket pedig rendeltem, kb. egy-két hete érkeztek meg.
Az Etude House Aloe Moistfull szettet azért választottam, mert szemtelenül olcsó, illetve nem volt hidratálókrémem sem, ezért eldöntöttem, hogy kipróbálom ezt, hátha bejön. 
Maradok az Etude House márkánál, mert az AC Clinic nevű csomagot is megrendeltem, amiről találtam pár nagyon meggyőző tesztet a neten. Mivel problémás bőrre való krémem sem volt, szerettem volna venni valamit, de inkább a mini termékek mellett döntöttem, kipróbálom először, az a biztos. Eddig nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, a márkát is megkedveltem 🙂 Az egyik eladótól három mintát is kaptam, ebből kettő izgat leginkább az egyik bb krém és a cc krém, úgy örültem nekik! 😀
A kabuki ecseteket is szuper áron találtam meg, hetekig gondolkodtam rajtuk, de mindig arra jutottam, hogy kellenek 😀
Az eladókkal pedig minden rendben volt, nagyon gyorsan postázták a termékeket, amik 7-8 napon belül meg is érkeztek!

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)