Oh My Brush
szeptember 27, 2013

TESZT | SkinFood Choco Eyebrow Szemöldökpúder

Ez is egy koreai termék, a Skin Food szemöldökpúdereket is gyárt, ennek Choco Eyebrow Powder Cake a becsületes neve, amiben két színt és még egy kis ecsetet is találunk.

Mivel olcsóbb ceruzák közül nem találtam olyat, ami illene hozzám színben, ezért más márkák és termékek felé vettem az irányt, ekkor fedeztem fel ezt a kis cuki palettát. Két színben kapható, én a világosabbat rendeltem meg, 8 nap alatt ide is ért Koreából. 
A termék csomagolása erősnek tűnik, ejtettem már le (…tipikus én), semmi baja, a színek szépek, mind a kettő matt természetesen, elég pigmentáltak is és az állagra, tartósságra sincs panasz egyáltalán! Az első színt a szemöldök belső felére teszem, a másodikat pedig a külső részre, természetesnek hat és egyszerű vele dolgozni. Bevallom, hogy az ecsetet nem próbáltam ki, mert megvan a kedvenc ecsetem szemöldökre és csak azt használom.
Tényleg nem tudok rosszat írni róla, mert pont azt kaptam, amit vártam, minden egyes nap használom és meg vagyok vele elégedve 🙂
Az ára $5.99 és ebay-n megtalálható.
Én innen vettem: SkinFood Choco Eyebrow ebay

A legutóbbi sminkes posztban is ezt használtam, viszonyítási alapként belinkelem (haj-szemöldök viszonya).

A mintákat primer NÉLKÜL készítettem, mert a szemöldökünkre általában nem teszünk primert (lehet persze, úgy tartósabb és intenzívebb a szín), de két-három réteget húztam egymásra. Szerintem szép, természetes színek.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)