Oh My Brush
szeptember 26, 2013

TESZT | Holika Holika BB krém Clearing

A Holika Holikától teszteltem a Petit Clearing bb krémet, erről szeretnék ma nektek írni! 🙂
A Petit család egyébként több bb krémet is tartalmaz, minden bőrtípusra megtaláljuk a megfelelőt 🙂

A Holika Holika Petit Clearing bb krém a Petit család része, amiben több bőrtípusra is készítettek bb krémeket. A Clearing teafaolajat tartalmaz, illyetve egy olyan anyagot, ami segít a bőr zsírosodását visszafogni, amiatt ez nem lesz túl hidratáló (arra van másik Holika Holika bb krém), száraz bőrűek nem biztos, hogy fogják szeretni, de problémás, kombinált és zsíros bőrűeknek jó lehet.
Sokáig nem figyeltem fel a márkára, mert a csomagolás alapján azt hittem, hogy inkább a fiatalabb korosztályt célozzák meg, de kellemesen csalódtam ebben a termékben! A fedése közepes, a krém inkább sűrű, mint folyékony, könnyű eldolgozni, ecsettel és kézzel is, s bár az én erősen olajos T-vonalamnak megadja magát kb. 4 óra elteltével, ettől függetlenül nagyon jó bb krémnek tartom, az ára csak ráteszi a csillagot az ötösre. Világos bőrűeknek ajánlom inkább, csak egy színben kapható sajnos.
Talán két hónapja használom és teljesen meg vagyok vele elégedve, én 5.75 dollárért vettem (most csak 5.70), postaköltség pedig nincs. 30 ml és SPF 30 is van benne, mi mást is szeretnék még? 🙂

mind a két eladót csak ajánlani tudom. 🙂

Clearing – SPF30 PA++ – Teafaolajjal és a bőr zsírosodását megelőző porral.
Essential – SPF30 PA++ – Kollagénnel és kaviárral az egészséges, fiatalos bőrért.
Moisture – SPF30 PA++ – Hidratálja a bőrt.
Shimmering – SPF45 PA+++ – Több fény és csillogás a bőrnek.
Watery – SPF25 PA++ –  Zöld tea + gleccservíz a természetes, tiszta bőrért.

 

Előtte – Utána
Az a rondaság épp kijött az államon, de mindenképp szerettem volna erről a bb krémről írni, szóval fotóztam így is. Elnézést kérek.

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)