Magyar English
Oh My Brush
szeptember 19, 2013

TESZT | e.l.f. HD Púder

Az e.l.f. HD púderról szól a mai poszt, mert határozottan megérdemel egy kis figyelmet! A márka nem a szívem csücske, de néha olyan termékeket adnak pár száz forintért, ami más márkáknál több ezerbe kerül, szerintem ez is egy ilyen gyöngyszem. 🙂

Az e.l.f. egyszerre kedvelt és gyűlölt márka, mert annyi termékük van, hogy bizony néha tényleg találni rosszakat, de a többség igenis jó és az áruk több, mint baráti! A MUFE HD púdere ihlette szerintem ezt az e.l.f púdert, ami a High Definition Powder névre hallgat és egy hatalmas dobozban érkezik, 8 g van benne, sokáig elég. A tégely erős, jól záródik, igényes, semmi baj nincs vele és még pamacsot is kapunk, amit kivételesen hasznosnak is találok, de erről írok később.
Mi is az a HD púder?
Ez a termék arra hivatott, hogy a bőrhibákat kevésbé láthatóvá tegye, főleg ráncokra, tágabb pórusokra gondolok most. 
Az összetevők listája nem hosszú: Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, a primerekben is ezekkel találkozhatunk, magában is használhatjuk és a sminket is befejezhetjük vele. Fedése nincs, de van egy kis fixáló és mattító hatása, emiatt viszont még nem venném meg. Nehéz leírni, hogy mit is tapasztalok, de megpróbálom: olyan, mintha photoshoppal javítanék a bőr textúráján, csak ezt nem a számítógépen, hanem élőben teszem! A gyártó “soft-focus” hatásnak hívja ezt, a szemet és a kamerát is becsapja a púder, egységesebbnek hat a bőr.
Először ecsettel használtam, de számomra akkor fejti ki a hatását, amikor pamaccsal viszem el, szépen felütögetem, így lesz az igazi. Próbáltam előtte-utána képeket készíteni, szerintem nagyjából látszik, hogy kicsit homályosabb lesz a bőr a képen, ami nekem pont jó, mert elég sok tág pórusom és bőrhibám van, javít rajtuk, élőben persze nem feltűnő, de azért úgy is “becsapja” a szemet egy kicsit.
Nekem nagyon bejött, megéri az árát, ha ilyen hatásra van igényünk, de csak akkor.
Ára:  € 4.49 az iherb oldalán.
LINK: e.l.f. HD Powder

Előtte – Utána
Remélem átjön ezen a képen a hatása, egy kicsit többet tettem fel, mint szoktam, mert nem voltam benne biztos, hogy az én kis kamerámmal is meg tudom mutatni ezt a púder hatását, de azért nagyjából látszik. Amit én látok: a bőr felülete egyenletesebb, a ráncok és az apró bőrhibák kevésbé látszanak, s persze mivel közvetlenül előtte kentem fel, még mattít is, de ez a hatása nem meghatározó, főleg nem hosszú távon.

! Nem homályosítottam a második képen, nem nyúltam az elsőhöz sem, photoshopom pedig nincs is 😀 Ahogy mondtam, becsapja a púder a kamerát. 

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)