Magyar English
Oh My Brush
szeptember 6, 2013

REVIEW Maybelline Master Smoky Shadow Pencil TESZT

Bevált-e a Maybelline Master Smoky Shadow Pencil?

Is the  Maybelline Master Smoky Shadow Pencil good? Let’s take a look! 

Ahogy már említettem a Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner tesztnél, kihasználtam az egyik kedvezményt, ami bár elég furcsa volt (hogy a tust megkapjam akciósan, kellett hozzá választani még egy tust vagy ceruzát ingyen…), végül pár perces tanakodás után a barna a Maybelline Master Smoky Shadow Pencil-t hoztam el, mert tartós fekete ceruzám van, a barnát meg biztos, hogy ki tudom használni, kedvenc színem 🙂 
A terméket használhatjuk az egész mozgó szemhéjra, mint alap vagy magában, vagy vékonyabb vonalat is lehet vele húzni pl. a szempillatőhöz stb. Ezzel nincs is baj, jól el is lehet satírozni, pigmentált is, de sajnos nem olyan tartós, mint ahogy azt másoktól hallottam, az én szemhéjamon nem marad meg egyáltalán, pedig fixáltam is stb. A színe egyébként tetszik, az állaga jó és pigmentált is, rajtam viszont nem tartós, így olajosabb és rejtettszemhéjra nem ajánlanám.
As I mentioned before in the post about theMaybelline Lasting Drama Gel Eyeliner, thanks to a strange discount I became the lucky owner of the Lasting Drama Gel Eyeliner and a Maybelline Master Smoky Shadow Pencil as well (it was free). It is available in more colours but I have great black eyeliner pencils so I chose the brown one because it is my favourite colour anyway 🙂
You can use it as an eyeshadow base on your eyelid or you can draw thinner lines at the lash line etc. I do like the shade and the pigmentation is fine too, it’s easy to blend, but the pencil is not long-lasting enough at all on my eyelids 🙁 I would not recommend it if you have oily lids or hooded eyes.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)