Oh My Brush
szeptember 25, 2013

Mineralissima | Golden Sands | Smink Ásványi Termékekkel

Ehhez a sminkhez szinte csak ásványi termékeket használtam, ezt mutatom ma meg nektek 🙂 A Golden Sand nevezetű Mineralissima szemhéjpúder van a középpontban és az alapozóról, púderről stb. is írok pár szót 🙂

A Mineralissima Golden Sands nevű szemhéjpúdere arany színű, de egy kicsit zöldesen csillog, ezért olyan különleges. Képtelenség ilyen fényviszonyok között (minden egyes nap szürke az ég, a napot nem lehet látni) ezzel a kamerával visszaadni az eredeti színt, de azért remélem látszik majd az a kis zöld a képeken.
Szóval egy egyszerű sminket hoztam össze, nekem tetszettek a színek együtt 🙂 S ha már az ásványi sminktermékeknél voltam, akkor elhasználtam még a maradék Mineralissima alapozómat, ami a 2.0 árnyalat és nekem sötét, de tudtam rajta világosítani, a Chiffon Finish is segített, ami fixálja az alapozót. Ez a két termék és a pirosító már nagyon régi, szerintem már a csomagolás is megváltozott azóta, akkor még magyar forgalmazó sem volt, szóval a holland oldalról vannak.
Egyébként most megint az ásványi alapozók felé húz a szívem. Nemcsak azért, mert könnyű, mintha nem is lenne rajtam smink, de a bőröm eléggé zsírosodik mostanában és a por állagú alapozók tovább bírják ilyen helyzetekben rajtam.
Magyarországon a Mineral Beauty forgalmazza a Mineralissima termékeket.

 

 

 

Szemhéjpúderek:
Teljes smink:

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)