Oh My Brush
szeptember 25, 2013

Mineralissima | Golden Sands | Smink Ásványi Termékekkel

Ehhez a sminkhez szinte csak ásványi termékeket használtam, ezt mutatom ma meg nektek 🙂 A Golden Sand nevezetű Mineralissima szemhéjpúder van a középpontban és az alapozóról, púderről stb. is írok pár szót 🙂

A Mineralissima Golden Sands nevű szemhéjpúdere arany színű, de egy kicsit zöldesen csillog, ezért olyan különleges. Képtelenség ilyen fényviszonyok között (minden egyes nap szürke az ég, a napot nem lehet látni) ezzel a kamerával visszaadni az eredeti színt, de azért remélem látszik majd az a kis zöld a képeken.
Szóval egy egyszerű sminket hoztam össze, nekem tetszettek a színek együtt 🙂 S ha már az ásványi sminktermékeknél voltam, akkor elhasználtam még a maradék Mineralissima alapozómat, ami a 2.0 árnyalat és nekem sötét, de tudtam rajta világosítani, a Chiffon Finish is segített, ami fixálja az alapozót. Ez a két termék és a pirosító már nagyon régi, szerintem már a csomagolás is megváltozott azóta, akkor még magyar forgalmazó sem volt, szóval a holland oldalról vannak.
Egyébként most megint az ásványi alapozók felé húz a szívem. Nemcsak azért, mert könnyű, mintha nem is lenne rajtam smink, de a bőröm eléggé zsírosodik mostanában és a por állagú alapozók tovább bírják ilyen helyzetekben rajtam.
Magyarországon a Mineral Beauty forgalmazza a Mineralissima termékeket.

 

 

 

Szemhéjpúderek:
Teljes smink:

 

 

Támogasd az oldalt!

6 responses to “Mineralissima | Golden Sands | Smink Ásványi Termékekkel”

 1. Csiribiri Erica says:

  Ajj de szép! Sok arany és zöld smink beteges végeredményt produkál (mint amikor otthon fekszel 40 fokos lázzal) de itt nem szerencsére, nagyon visszafogott de mégsem az a sima zöldes.

 2. dyna says:

  hogy világít a szemed! 🙂 nem gondoltam volna, h jól áll neked ez a szín és mégis. 🙂

 3. Viktória says:

  Ó de jó, hogy pont akkor léptet ki a Gmail, amikor kommentelek… Akkor még egyszer… 😀
  Én nagyon szeretem az arany színű szemhéjpúdereket, ez kicsit különlegesebb a zöld miatt, ezért tetszett meg, bár a zöld nem az én színem, ez sajnos tény, a következő sminkes posztban be is bizonyítom, ha lesz merszem kitenni… 😀

 4. Viktória says:

  Köszönöm 🙂

 5. Aura says:

  Nagyon szép lett, és tényleg durván kiemeli a kék szemed. A szemöldöködnek is tökéletes a színe. Oda mit tettél? 🙂

 6. Viktória says:

  Köszönöm szépen! 🙂
  A szemöldökömön a SkinFood kis palettája volt, erről a teszt jön hamarosan, de ebben a zsákmányos posztban már megmutattam: https://ohmybrush.com/2013/09/koreai-haul.html

  🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)