Magyar English
Oh My Brush
szeptember 29, 2013

Ebay Wish List | Szeptember

Összegyűjtöttem pár kedvencemet a kívánságlistámról 🙂
Ezek azok, amiket szeptemberben fedeztem fel az oldalon.

Mostanában sokat nézelődöm itt és bizony könnyű olyan dolgokat találni, amiknek nagyon örülnék. Kb. 6-7 éve használom az oldalt, nagyon-nagyon szeretem, ha valamire szüksége van az embernek, itt valószínűleg megtalálja. Vannak hónapok, amikor semmit nem veszek, fel sem nézek, máskor pedig adok-veszek, licitálok 😀 A legutóbbi pár kedvencemet mutatom meg 🙂
My Wish List
1. Cute Bag
Annyira aranyos ez a táska! Nem vagyok általában “cukiság mániás”, de ez valamiért nagyon tetszik! 🙂 Az ára sem rossz és szerencsére több színben is kapható! 
Itt megtalálható: Ebay Cute Bag $6.40
2. Earrings
24 pár fülbevalót kapunk kevesebb, mint két dollárért… Nekem ez megérné, mert egyébként is ilyeneket hordok, de ilyen olcsón még nem láttam eddig sehol.
Itt megtalálható: 24 Pair Earrings Ebay $1.85
3. Cleansing Brush
NAGYON szeretnék egy olyan készüléket, ami a Clarisonic-hoz hasonló, de olcsóbb és azt hiszem karácsonyra meglepem majd magamat ezzel, mert a készülék és majd a kefék ára meg sem közelíti azt, amibe a Clarisonic kerülne (itt kb. 150 euro a Mia). Ez a termék nagyon szimpatikus a leírás és a tesztek alapján, a kívánságlistám legtetején áll. 🙂
Megtalálható itt: 3D Face Cleansing Brush Ebay $32.98
C type
4. Desk Storage
Egy ilyen rendszerező jól jönne nekem, a leggyakrabban használt termékeket tárolnám itt. Cuki, olcsó és hasznos 🙂
Itt megtalálható: DIY Desk Storage Ebay $4.69
5. Tripod
Ilyet is ezer éve szeretnék, de sokallom azt, amit a holland boltok elkérnek érte. 
Itt megtalálható: Tripod Ebay $11.29
6. Etude House Eye Primer
Az Etude House márka tetszik most nekem a leginkább és ez lesz szerintem a következő szemhéj primer áldozatom, mert csak jót olvastam még róla és sokkal olcsóbb, mint amiket eddig használtam! 🙂
Itt megtalálható: Etude House Eye Primer Ebay $6.11
7. Etude House Rose Flowering Eyes Palette
Az egyik kedvenc eladómnál láttam meg ezt a palettát, az Etude House új kollekciójába tartozik egyébként és nem tehetek róla, de imádom! Csodaszép! 
Megtalálható itt: Etude House Flowering Eyes Palette Ebay $23.90
8. Maxi Skirt
Nagyon szeretnék egy maxi szoknyát fekete vagy bordó színben, ami hosszú és az alsó szonya sem rövid. Utóbbiból van rengeteg, előbbiből pedig nem sokkal találkoztam eddig, de valami ilyesmire gondoltam:
Itt megtalálható: Maxi Skirt Ebay $9.87
9. Shoes Organizer
A cipők tárolása nálam elég problémás, de egy ilyen elférne az ágy alatt is, nem is értem, eddig miért nem rendeltem valami hasonlót!
Itt megtalálható: Shoes Organizer Ebay $3.04

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)