Oh My Brush
augusztus 28, 2013

Smink Zöld Szemhez

Smink zöld szemhez lépésről lépésre! Kicsit megkésve, de itt van a Reader Request Week Project, amiben olvasói kéréseknek teszek eleget! Nézzük az első ilyen posztot! 🙂

Még júliusban hirdettem meg a Reader Request Week Project-et, tehát egy héten keresztül (vagyis öt napig) olyan posztok lesznek a blogon, amiket Ti kértetek. Nem tudtam minden kérésnek eleget tenni most, de ami késik nem múlik! 🙂
Ask.fm-en jött ez a kérés, sajnos név nélkül, de bemásolom: “tudom, hogy nem zöld a szemed, de csinálnál esetleg egy olyan sminket, ami kiemeli azt? :)”
A zöld szemet is azok a színek emelik ki, amelyek ellentétesek vele, tehát a melegebb és sötétebb lilák, barnák, burgundy, bronz, réz stb. Természetesen először a lila szemhéjfestékeket vettem elő, de olyan sminkből van elég a blogon (kedvenc színem), ezért egy másik kedvencemhez nyúltam és az a réz, ami egyébként kék szemen is jól mutat, de a poszt kedvéért zöld szemre váltottam a sminkelés végén 😀 Fekete-barna-réz kombinációt választottam és inkább alkalmi smink ez.
Előtte szempillaspirált teszteltem és nem akartam lemosni, ezért van már rajtam spirál az első képen is, remélem nem zavaró.

 

 

1. Egy sötétbarna jumbo ceruzával kezdtem a külső V-ben majd fekete szemhéjpúderrel megerősítettem.
2. A szemöldök alá fehér szín került, a feketét pedig elsatíroztam egy kicsit. (Lehet a feketét már itt építeni, én a végén fogom megerősíteni egy kicsit).

 

3. Matt barnával satíroztam tovább.

4. A réz színű szemhéjpúder jöhet a mozgó szemhéj belső 2/3 részére.

5. A feketét megerősítettem a külső V-ben és az alsó szempillatőhöz is került belőle egy kevés, a réz színnel fejeztem be alul, majd fehér ceruzával kihúztam az alsó vízvonalat és a szemzugba is tettem belőle.

6. Kész!

 

Ilyen lett:

 

 

Ezt a palettát használtam egyébként a Blank Canvas Cosmetics-től, rengeteg gyönyörű szín van benne!

 

A sorozat holnap folytatódik újabb olvasói kéréssel! 🙂

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)