Magyar English
Oh My Brush
augusztus 3, 2013

REVIEW Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner TESZT

Végre megvettem a Maybelline zselés tust, most ezt mutatom megnektek! Érdemes vetni rá egy pillantást! 🙂
I have bought this Maybelline gel eyeliner a few weeks ago and I’d like to show you how great it is!

A tusvonal: mindenki szereti, mindenki akarja, de miért olyan nehéz megtalálni a megfelelő eszközöket hozzá? Már kitapasztaltam, hogy nekem a ferde végű ecsettel sikerül a legjobban a tusvonal, ehhez kerestem a megfelelő zselés terméket, ami lehetőleg nem túl drága.
Ha jól tudom, akkor a Maybelline egy jó ideje megváltoztatta ezt a tust és azóta sokak kedvence, s amikor megláttam akciósan, nem hezitáltam tovább. 01 Intense Black árnyalatban vettem meg, ezen kívül még láttam barnát és lilát, de elvileg szürke is van. A csomagolásra nem lehet panasz, külön dobozban érkezik, szép üvegben van a termék, jól záródik a teteje és még egy kis ecsetet is kapunk hozzá. A karomra ezzel rajzoltam fel a vonalat, de nem ezt használom a szememhez, egyébként nem tűnik rossznak.
A tus állaga szerintem tökéletes, nem túl folyékony, nem kemény, erősen pigmentált, igazi fekete a színe, vastagabb és vékony vonalat is lehet vele húzni, a felső vízvonalon is megmarad egész nap, sminkalap is lehet pl. füstös szemekhez, mert ha gyorsak vagyunk el lehet satírozni, egyébként hamar szárad, ha nem viszünk fel belőle túúúl sokat, egész nap nem kenődött el az olajos, teljesen rejtett szemhéjamon sem, de én mindig használok primert. A kezemen primer nélkül száradás után erős dörzsölésre egy kicsit elkenődött, utána vizet engedtem rá és úgy dörzsöltem, akkor nem történt semmi, a vizet állja, de arctejjel lemosható. (Készítettem erről képeket, de a kézfejemen húztam a vonalat, a képek szerkesztésekor láttam, hogy az erek láthatóak a bőröm alatt, inkább megkíméllek titeket, pl. én kifejezetten nem bírom az erek látványát).
Nem csalódtam a termékben, sőt: számomra tökéletes 🙂 ♥
Eyeliners: everyone loves them but it is so hard to find the right product and the right tools! I prefer angled brushes to draw a line do I was searching for a good gel eyeliner. I knew that the lasting drama gel eyeliner had been improved, so when I saw it on sale, I knew that it was my chance. 
The shade is 01 Intense Black but as far as I know this product is available in brown, purple and grey as well. The packaging is nice, the pot is made of glass, looks nice and the lid is fine too, I really have no complaints. The product is very pigmented, the colour is true black, you can draw thinner or thicker lines easily, and it is very long-lasting! Even on my oily lids (I also have hooded-eyes) it can’t smudge and stays pretty all day but I always use an eyeshadow base! Without base it smudges a BIT if I rub my skin but when I poured some water on my hand, it did not smudge more, no matter how hard I rubbed my skin, so I guess it is waterproof. It dries fast but you have time to smudge it on your eyelids if you want smokey eyes, it stays all day on the upper waterline too, it is budget-proof, what else do I need? Nothing! This is perfect! 🙂 ♥

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)