Magyar English
Oh My Brush
augusztus 31, 2013

Milyen Ecsetkészletet Vegyek?

Ecsetekkel folytatódik a Reader Request Week, jobban mondva ecsetszettekkel! 🙂 A kedvenceimet mutatom be, olvasói kérésre.

Egy olvasóm ecsetkészletre szeretne beruházni, ezért összeszedtem a kedvenceimet:

“Szia, te milyen ecsetszetteket használsz és kezdőnek mit érdemes megvenni? köszi”

Szeretem a szetteket, mert olcsóbb, mintha darabonként venném meg az ecseteket és szerintem praktikusabb is is. Csak azokat a márkákat és készleteket tudom ajánlani, amiket már próbáltam, de ha van olyan, ami nektek nagyon bejött, írjátok meg, másnak hasznos lehet, illetve én is ecsetmániás vagyok egyébként 😀

Olyan nincs szerintem, hogy tökéletes kezdő ecsetkészlet, ami megfizethető kezdőknek is és tényleg csak az van benne, amit majd használnak, se több, se kevesebb, mert mindenkinek más az igénye. Ettől függetlenül, van rengeteg jó szett, én is meg tudok mutatni párat. 🙂

Még új voltam a sminkelés világában, amikor megkaptam ezt a szettet (karácsonyi ajándékként választottam), bíztam a Sigma minőségben és nagyon sokáig nem is volt más ecsetem, csak ezek. Jár a csomaghoz egy tartó is, amit ketté tudunk venni és ecsettartónak is szuper, utazni is tökéletes vele.
Nem bántam meg, hogy ezekkel kezdtem sminkelni, minőségi ecsetek, puha, szintetikus szőrrel, az alapozóecsetet leszámítva mindegyiket használom még most is. Az ajándékba kapott kis ecsetet minden nap használom, de az nincs a képen, mert mindig más ajándék jár a Sigma-nál a rendelésekhez.
A Bdellium Tools ecsetekre több, mint egy évig vágyakoztam, végül az iherb-en találtam rá a márkára akciósan. Szintén szintetikus szőrből készültek az ecsetek, NAGYON puhák és mindegyiket nagyon szeretem, egy ideje pedig már rózsaszínben is kaphatóak! 😀 A színük is nagyon tetszik, nem tehetek róla! :)))
Ezt a szettet kezdőknek nem ajánlanám, mert az ecsetek többsége speciálisabb, nem azok a tipikus mindennapi ecsetek, pl. a 787 és a 789 sokkal nagyobb, mint azt várná az ember és a 959 sem egy “alap” ecset. Ettől függetlenül nagyon jó vétel volt számomra.

Szintén az iherb-ről, mert ott a legolcsóbbak a Real Techniques ecsetek. Kezdőknek szerintem a tökéletes választás ez a márka, a többi ecsettel együtt, mert tényleg jó áron kínálnak minőségi termékeket és a Pixiwoo videókban láthatjuk is őket használat közben.
Ha nem lenne egy ecsetem sem, biztos, hogy a Real Techniques ecsetkészletek és egyedülálló ecsetek közül állítanék össze magamnak egy szettet, ár-érték arányban szerintem ez a márka a befutó, mert a minőség felveszi a versenyt a sokkal drágább márkákkal is!
Kezdőként szerintem ezeket venném meg:
Ezt a szettet és a márkát azért említem meg, mert ír cég, tehát biztos, hogy nem vámoltatják meg a csomagodat és a webshop-ban szinte mindig van akció, az ecsetkészletek sokszor 40%-kal olcsóbban kaphatóak, nagyon megéri! Én ebből a készletből az utolsó, tusecseten kívül mindegyiket használom, szeretem mindet 🙂
Összegzés:
Ha olcsóbban szeretnétek kijönni, akkor mindenképp a Real Techniques ecsetek a befutók, viszont a Blank Canvas Cosmetics pedig néha eszméletlen akcióval kínálja a termékeket (legutóbb is szóltam a 40%-os akcióról), szóval azt hiszem árban ők a következők. A Sigma és a Bdellium Tools szintén nagyon jó, de drágábbak, ez tény.
Amiket nem próbáltam, de sokak szerint jó: Coastal Scents ecsetkészlet (22 darabos? Vagy valami hasonló). Ezt november környékén, Black Friday körül szerintem minden évben olcsóbban lehet beszerezni! Illetve magyar márkák közül a Bőszecset, de soha nem volt ezekhez még szerencsém, egyik márkát sem ismerem, de azért megemlítettem, hátha érdekel valakit 🙂
Egyébként nekem az Essence ecsetek is bejöttek (szemre!), kár, hogy nem gyártanak többfélét ezekből, jó kis pénztárcabarát szett lehetne belőlük.

Ecsetmániások, ti miket használtok? 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2021 86 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)