Magyar English
Oh My Brush
augusztus 31, 2013

Milyen Ecsetkészletet Vegyek?

Ecsetekkel folytat√≥dik a Reader Request Week, jobban mondva ecsetszettekkel! ūüôā A kedvenceimet mutatom be, olvas√≥i k√©r√©sre.

Egy olvasóm ecsetkészletre szeretne beruházni, ezért összeszedtem a kedvenceimet:

“Szia, te milyen ecsetszetteket haszn√°lsz √©s kezdŇĎnek mit √©rdemes megvenni? k√∂szi”

Szeretem a szetteket, mert olcs√≥bb, mintha darabonk√©nt venn√©m meg az ecseteket √©s szerintem praktikusabb is is. Csak azokat a m√°rk√°kat √©s k√©szleteket tudom aj√°nlani, amiket m√°r pr√≥b√°ltam, de ha van olyan, ami nektek nagyon bej√∂tt, √≠rj√°tok meg, m√°snak hasznos lehet, illetve √©n is ecsetm√°ni√°s vagyok egy√©bk√©nt ūüėÄ

Olyan nincs szerintem, hogy t√∂k√©letes kezdŇĎ ecsetk√©szlet, ami megfizethetŇĎ kezdŇĎknek is √©s t√©nyleg csak az van benne, amit majd haszn√°lnak, se t√∂bb, se kevesebb, mert mindenkinek m√°s az ig√©nye. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl, van rengeteg j√≥ szett, √©n is meg tudok mutatni p√°rat. ūüôā

M√©g √ļj voltam a sminkel√©s vil√°g√°ban, amikor megkaptam ezt a szettet (kar√°csonyi aj√°nd√©kk√©nt v√°lasztottam), b√≠ztam a Sigma minŇĎs√©gben √©s nagyon sok√°ig nem is volt m√°s ecsetem, csak ezek. J√°r a csomaghoz egy tart√≥ is, amit kett√© tudunk venni √©s ecsettart√≥nak is szuper, utazni is t√∂k√©letes vele.
Nem b√°ntam meg, hogy ezekkel kezdtem sminkelni, minŇĎs√©gi ecsetek, puha, szintetikus szŇĎrrel, az alapoz√≥ecsetet lesz√°m√≠tva mindegyiket haszn√°lom m√©g most is. Az aj√°nd√©kba kapott kis ecsetet minden nap haszn√°lom, de az nincs a k√©pen, mert mindig m√°s aj√°nd√©k j√°r a Sigma-n√°l a rendel√©sekhez.
A Bdellium Tools ecsetekre t√∂bb, mint egy √©vig v√°gyakoztam, v√©g√ľl az iherb-en tal√°ltam r√° a m√°rk√°ra akci√≥san. Szint√©n szintetikus szŇĎrbŇĎl k√©sz√ľltek az ecsetek, NAGYON puh√°k √©s mindegyiket nagyon szeretem, egy ideje pedig m√°r r√≥zsasz√≠nben is kaphat√≥ak! ūüėÄ A sz√≠n√ľk is nagyon tetszik, nem tehetek r√≥la! :)))
Ezt a szettet kezdŇĎknek nem aj√°nlan√°m, mert az ecsetek t√∂bbs√©ge speci√°lisabb, nem azok a tipikus mindennapi ecsetek, pl. a 787 √©s a 789 sokkal nagyobb, mint azt v√°rn√° az ember √©s a 959 sem egy “alap” ecset. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl nagyon j√≥ v√©tel volt sz√°momra.

Szint√©n az iherb-rŇĎl, mert ott a legolcs√≥bbak a Real Techniques ecsetek. KezdŇĎknek szerintem a t√∂k√©letes v√°laszt√°s ez a m√°rka, a t√∂bbi ecsettel egy√ľtt, mert t√©nyleg j√≥ √°ron k√≠n√°lnak minŇĎs√©gi term√©keket √©s a Pixiwoo vide√≥kban l√°thatjuk is ŇĎket haszn√°lat k√∂zben.
Ha nem lenne egy ecsetem sem, biztos, hogy a Real Techniques ecsetk√©szletek √©s egyed√ľl√°ll√≥ ecsetek k√∂z√ľl √°ll√≠tan√©k √∂ssze magamnak egy szettet, √°r-√©rt√©k ar√°nyban szerintem ez a m√°rka a befut√≥, mert a minŇĎs√©g felveszi a versenyt a sokkal dr√°g√°bb m√°rk√°kkal is!
KezdŇĎk√©nt szerintem ezeket venn√©m meg:
Ezt a szettet √©s a m√°rk√°t az√©rt eml√≠tem meg, mert √≠r c√©g, teh√°t biztos, hogy nem v√°moltatj√°k meg a csomagodat √©s a webshop-ban szinte mindig van akci√≥, az ecsetk√©szletek sokszor 40%-kal olcs√≥bban kaphat√≥ak, nagyon meg√©ri! √Čn ebbŇĎl a k√©szletbŇĎl az utols√≥, tusecseten k√≠v√ľl mindegyiket haszn√°lom, szeretem mindet ūüôā
√Ėsszegz√©s:
Ha olcs√≥bban szeretn√©tek kij√∂nni, akkor mindenk√©pp a Real Techniques ecsetek a befut√≥k, viszont a Blank Canvas Cosmetics pedig n√©ha eszm√©letlen akci√≥val k√≠n√°lja a term√©keket (legut√≥bb is sz√≥ltam a 40%-os akci√≥r√≥l), sz√≥val azt hiszem √°rban ŇĎk a k√∂vetkezŇĎk. A Sigma √©s a Bdellium Tools szint√©n nagyon j√≥, de dr√°g√°bbak, ez t√©ny.
Amiket nem pr√≥b√°ltam, de sokak szerint j√≥: Coastal Scents ecsetk√©szlet (22 darabos? Vagy valami hasonl√≥). Ezt november k√∂rny√©k√©n, Black Friday k√∂r√ľl szerintem minden √©vben olcs√≥bban lehet beszerezni! Illetve magyar m√°rk√°k k√∂z√ľl a BŇĎszecset, de soha nem volt ezekhez m√©g szerencs√©m, egyik m√°rk√°t sem ismerem, de az√©rt megeml√≠tettem, h√°tha √©rdekel valakit ūüôā
Egy√©bk√©nt nekem az Essence ecsetek is bej√∂ttek (szemre!), k√°r, hogy nem gy√°rtanak t√∂bbf√©l√©t ezekbŇĎl, j√≥ kis p√©nzt√°rcabar√°t szett lehetne belŇĎl√ľk.

Ecsetm√°ni√°sok, ti miket haszn√°ltok? ūüôā

T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)