Magyar English
Oh My Brush
augusztus 5, 2013

Bellapierre Mineral Foundation | Bellapierre Ásványi Alapozó

A Bellapierre ásványi alapozóját szeretném megmutatni nektek.

I’m going to show you the Bellapierre Loose Mineral Foundation.

Azt már tudjátok, hogy szeretem az ásványi alapozókat, többfélét is próbáltam már, most a Bellapierre egyik terméke van soron.
A Bellapierre ásványi alapozója egy 5 az 1-ben termék, mert egyszerre: alapozó, korrektor, fényvédő, púder és sminkfixáló a leírás szerint. Csupán négy összetevőt tartalmaz, ami jó hír:  Mica, Zinc Oxides, Iron Oxides, Titanium Dioxide. Nekem a legvilágosabb szín, az Ultra van meg, ezt láthatjátok a képeken.
A fedése gyenge, a termék szaténfényű, tehát életteltelibb, természetesebb arcbőrt eredményez, de ez az a termék, amit nem építenék magamon, mert túl fényes lenne, viszont smink befejezéséhez szerintem tökéletes. 9 g van a tégelyben, ami nagyon sok! (a 4 g-os ásványi alapozót kb. egy évig használtam).
Kinek ajánlom?
Ha nincs sok bőrhibád, akkor alapozó/púder/korrektor helyett használd, másra nincs is szükséged. Ha vannak bőrhibáid, akkor először kenj fel egy vékony réteg alapozót/bb krémet és arra jöhet befejezésképpen ez a termék.
Egyetlen problémám, hogy nem találom, hogy milyen magas a fényvédő faktor a termékben, még a hivatalos oldalon sincs fent. 
A lenti kabuki ecsettel szoktam felvinni, ami a Mineral Beauty oldalán elérhető, de púderecsettel is használom, ha csak egy nagyon vékony réteget akarok az alapozóm felé.
A Bellapierre alapozókat megtaláljátok itt:
A kabuki-t pedig itt:

Kövessétek a Mineral Beauty-t a Facebook-on a legújabb kedvezményekért!

This Bellapierre 5-in-1 mineral foundation contains only ingredients: Mica, Zinc Oxides, Iron Oxides, Titanium Dioxide. Why is it a 5-in-1 products? Because it is: Concealer, Foundation, SPF, Finishing Powder, Setting Powder (Veil). The sifter jar contains 9g. That’s a lot!
I have the lightest shade, Ultra and the coverage is sheer, the finish is satin. This is that kind of foundation that you do not want to layer because it would be too “shiny”, it would be too might.

If you don’t have imperfections on your skin then you can use it as a foundation/SPF/Finishing Powder in one, it looks nice on the skin. If you have imperfections like me then this is what I recommend: I use a light layer of bb cream or liquid foundation and then I apply this Bellapierre product to finish my makeup. 

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)