Magyar English
Oh My Brush
augusztus 30, 2013

Alkalmi Smink Rejtett Szemhéjra Is

Alkalmi sminkkel folytatódik a Reader Request Week, tehát olvasói kéréseket teljesítek. Ezt a sminket rejtett szemhéjú sorstársaimnak is ajánlom! 🙂

“Nagyon szívesen látnék olyan bejegyzéseket, ahol másokat sminkelsz ki különböző hétköznapi programokra vagy alkalmakra! (:”

H. Vivien

“Nagyon szeretem a sminkes bejegyzéseidet és nagyon örülök, hogy ilyen sok van mostanában. 🙂 Én ilyeneket kérnék, hétköznapit és kicsit színesebbet, bevállalósabbat is, például a Selena Gomez-es is szuper volt! 🙂 Ha lehet akkor step by step formában.” 

Ezeket a kéréseket kaptam, az elsőt nem tudom teljesen megvalósítani, mert jelenleg nincs senki, akit kisminkelhetnék, de hamarosan lesz ilyen poszt is! Vivien is sminket kért többek között step by step formában, ők inspirálták tehát ezt a posztot! 🙂
A sminkről: alkalmi smink, de inkább nappalra, pl. ballagásra stb. S hogy miért gondolom, hogy rejtett szemhéjra is jó? Mert a színes rész (lila) a mélyítővonal felett van, tehát látszik is, a mozgó szemhéjra pedig egy tartós, krémes és szépen csillogó szemhéjpúder került, ami egyébként sokkal szebb élőben, mint a képen. Szóval ez a rész ritkán látható nálunk, de így fel tudjuk rá hívni a figyelmet, izgalmasabb lesz a smink 🙂 Szerintem.

Lépésről lépésre:

Pl. egy világosabb, matt barna szín megfelelő ehhez a lépéshez: a mélyítővonalra viszem el. Aztán egy sötétebb barna matt színnel megerősítem.
A külső V-be is ezt a sötétebb barna színt viszem fel, most épp ceruzaecsettel, de bármi més is jó lesz, illetve egy kis satírozás nem árt.

A Max Factor új lila szemhéjpúderét választottam a Wild kollekcióból, ez megy a mélyítővonal felé. A Foxy-t és a W.O.S. színeket sokat használom, most is ezeket vettem elő.

A szemöldök alá vittem fel a Foxy-t, ha jól emlékszem. Aztán a Pink Sugar nevezetű krém jöhet a szemhéj belső 2/3-ad részére.

Az alsó szempillatőhöz a sötétebb matt barnát használtam.

Majd fehér ceruzával kihúztam az alsó vízvonalat és felvittem két réteg szempillaspirált. Kész! 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)