Oh My Brush
július 30, 2013

TonyMoly Dear Me Petite Cotton BB Cream REVIEW

Az egyik legolcsóbb bb krém, de mégis NAGYON jó!

One of the cheapest bb creams. Cheap but great?

Ez a poszt már látható volt a blogon, de a tesztek többségét pár hónapja letöröltem, mert nem voltam elégedett a régi képekkel. Ez a bb krém viszont eddigi talán legnagyobb felfedezésem, nem tehetem meg, hogy nem írok róla! 🙂 Hónapok óta használom, teljesen megszerettem! A TonyMoly Dear Me Petite Cotton bb krém következik! 🙂
I noticed that this bb cream is very cheap everywhere, it costs only a few dollars. I read many reviews and everyone liked it so I decided to order one tube too. How knows, maybe it’s cheap but good! 🙂 Read the TonyMoly Dear Me Petite Cotton BB Cream review below.

4-5 hónapja használom ezt a terméket, mindig is szerettem, de csak a mostanában vettem csak észre, hogy ez a kb. 6 dolláros bb krém aranyat ér!
Egy színben kapható, ami nekem a tökéletes árnyalat: világos bőrűeknek ajánlom. A fedése közepes, könnyen fel lehet vinni kézzel is, nem túl folyékony és nem is túl sűrű, szerintem az állaga is pont jó. Minden bőrtípusra ajánlott, én a T-zónában mindig le is mattítom, az a biztos 🙂 SPF 30-at tartalmaz, viszont az összetevők között nincs semmi különlegesség, ezért ilyen kedvező az ára. Soha nem okozott nálam pattanást, hű társam a mindennapokban, nekem nagyon megérte!
Ha egy jól fedő bb krémet keresel és nem vágysz izgalmas összetevőkre, illetve világos a bőröd, akkor érdemes ezt a terméket kipróbálni. 
I ordered this product because I didnt want to use my very expensive bb cream ($40 + shipping cost) every single day, I needed a cheaper one too. This bb cream cost $6,45 and there was no shipping cost. It was hard to believe that for this price I get a full size original bb cream and the reviews were positive so I decided to order it. It is available in one shade that suits lighter skin, so I’m happy with it. The cream is not thick and easy to apply, the coverage is good, you can build it till medium. This is a very good bb cream when I dont need anything special, it doesnt contain fancy ingredients it is just simply good! There is 30 g in the tube, it contains SPF 30, a good coverage, has a nice finish and it is suitable for all skin types (well, if you have very oily skin then you need powder for sure), the price is unbelievable. It is worth it! 

Régi kép, de a lényeg látható. Csak a bb krém van rajtam:
I’m wearing nothing else but the bb cream in this photo:

Sing-sing girl-től vettem (mindenki kedvenc ebay-s eladója 🙂 ), de azóta felemelte az árat. :/

Viszont más top rated eladók is árulják, ráadásul olcsóbban:

Or other top rated sellers:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)