Oh My Brush
július 1, 2013

REVIEW Urban Decay 24/7 Concealer Pencil

Az Urban Decay az egyik kedvenc márkám a paletták miatt, de vajon milyen korrektort gyártanak?
Urban Decay is one of my favourite brands because of their palettes, so I gave their concealer a chance too.

Nem akartam írni erről a termékről, mert csak internetről lehet rendelni, de nincs postaköltség Magyarországra sem, ezért úgy döntöttem, hogy megér egy bejegyzést.
Az Urban Decay 24/7 Concealer Pencil egy erősen pigmentált, krémes korrektor, amit a szem alatti sötét karikákra és egyéb bőrhibákra is használhatunk, pl. pattanások, vénák eltakarása stb. A csomagolása szerintem praktikus, mert precízen tudunk vele dolgozni és akár magunkkal is vihetjük a táskánkban, viszont a termék maga elég puha és krémes, ezért hegyezés előtt érdemes betenni a hűtőbe, úgy kevesebb korrektor megy kárba és hegyezni is könnyebb. 
Én a legvilágosabb színben vettem meg (CIA) és a szem alatti karikákra használom. Iszonyatosan pigmentált termék, egy szavam sem lehet, pl. a lenti képen is a csíkot úgy húztam, hogy alig értem hozzá a bőrömhöz. 
Számomra ez egy nagyon jó korrektor a szem alá, kinyitja a tekintetet, tartós és nem ül bele a ráncokba (ha vékony rétegben kenjük fel) és több színben kapható, így mindenki talál magának megfelelőt. 
E vitamin mellett egy új formulát is megtalálhatunk a termékekben: az ún. Microsponge felszívja az olajat, így akadályozza meg az újabb pattanások és az eltömődött pórusok kialakulását – elvileg. 🙂 
Eredeti áron nem vettem volna meg, akciósan viszont megérte számomra!
Két brit webshopban is megtalálható a márka (BeautyBay és HQHair) és nincs postaköltség sem, ráadásul hírlevélben sokszor kapunk kedvezményt is! 🙂 Mind a két oldalról rendeltem már, megbízhatóak és gyorsak.
Urban Decay 24/7 Concealer Pencil allows precise application:  you can dot on tiny blemishes or draw lines on veins but it is also great for covering under eye circles. The creamy formula blends easily and the pigmentation is amazing! In the photo below I barely touched my skin with the pencil but still it covered a lot!
The product contains Vitamin E but Urban Decay have also added a new ingredient called Microsponge: it absorbs excess oil preventing further breakouts and clogged pores. Thanks to this, you can also use it on your eyelids as a base. If you don’t layer the concealer too heavily then it won’t crease and will be long-lasting everywhere on your face. Luckily it is available in 8 shades and BeautyBay and HQHair ship Urban Decay products for free to any country.
I use it under my eyes and I really like it though I wouldn’t have bought it if it wasn’t on sale…


 

Before – After

Elfelejtettem pl. pattanásról előtte-utána képet készíteni 🙁

Korán reggel 🙂 A szemem belső sarkában van a korrektor (a karikákra kenem csak).

CIA ivory
DEA Light
FBI Light beige
NSA Medium beige
ATF Medium dark/golden beige
DOD Warm tan
KGB Darker
MI6 Darkest

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)