Magyar English
Oh My Brush
július 15, 2013

REVIEW Max Factor Facefinity (Light Ivory 20 & Nude 47)

Ez a Max Factor alapozó nem annyira új, de úgy döntöttem, hogy megérdemel egy önálló posztot is. Előtte-utána képpel. 
This Max Factor foundation deserves its own post, so here’s my review with before-after photos.

Az első üveget még októberben vettem meg, nagyon szerettem, ezért egy akciót kihasználva megvettem megint áprilisban, de hozzácsaptam az eggyel sötétebb árnyalatot is a nyár miatt. A Facefinity primer, korrektor és alapozó egyben, ezért egész jó a fedése (erős közepesnek mondanám). Véleményem szerint ez a termék inkább normál, kombinált és zsíros bőrre a legjobb, hidratáló hatást nem érzek egyáltalán, de épp ezért szeretem, mert így nagyon jól szabályozza a zsírosodást a T-zónában! Arckrémet mindenképp használjatok alá (minden alapozóhoz, de ehhez főleg).
Nekem október óta ez a kedvenc (folyékony) alapozóm, amihez az is hozzátartozik, hogy nagyon világos színben is kapható, ami drogériás alapozóknál ritka.
Hogy mondjak valami negatívumot is, a primer hatása nem az igazi, a pórusokba néha beül, de lehet csak az alatta lévő arckrém okozza, még nem jöttem rá mi a baj.
Összességében: 5/4.5
I bought my first bottle in October and in April I repurchased it in two shades (it was on sale), because summer is here. The Max Factor Facefinity foundation is primer, concealer and foundation in one, it gives medium coverage and it’s available in more shades, luckily in a very pale shade too, which is one of the reasons why it is my favourite liquid foundation. I wouldn’t use it if I had dry skin because it’s not a moisturizing foundation for sure, but that’s why it is great for combination and oily skin: my T-zone never really looks oily anymore thanks to this product.
And to say something less positive: the primer is not the best in this product because it emphasize my pores sometimes, but maybe it is caused by my face cream, I’m not sure.
Rating: 5/4.5

Max Factor Facefinity LIGHT IVORY 40
Ez egy NAGYON világos szín. Hófehér bőröd van? Ez biztos, hogy illik majd hozzád!
This is VERY light. Do you have very pale skin? This one is going to the right shade for you.

MAX FACTOR Facefinity NUDE 47

Ez az a szín, ami a legtöbb egyéb márkánál kb. a “light” szokott lenni. Nekem magában sötét, de ha önbarnító van rajtam, akkor ezt használom, vagy keverem a kettőt.
This is the next shade, it is still light but it’s a bit darker for my very pale skin. I use it when I have fake tan.

Max Factor Facefinity Before – After
Nincs rajtam semmi más, csak az alapozó. Itt kevertem a két színt kb. fele-fele arányban.
There is nothing else on my face but the foundation. This is the mix of the two shades.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)