Magyar English
Oh My Brush
július 10, 2013

New Favourite TV Shows | Új Kedvenc Sorozatok

Egy kis sorozatajánló következik! 🙂

Some “new” and good TV shows.

10 sorozatról már írtam régebben, most viszont az újakról lesz szó. Amikor “kivégzek” egy sorozatot, akkor általában keresek helyette egy újat, lehetőleg olyat, ami megélt egy évadot és legalább a másodikra is bejegyezték. Ez nekem fontos, mert szeretem tudni, hogy lesz folytatás. Ezek közül mutatok hármat most! 🙂
I wrote about 10 TV shows before but today I want to talk about some newcomers 🙂 When I have finished a tv show then I start to look for a new one because I LOVE series! These are my new favourites, all of them have at least one full season and have been renewed for a next one – that’s important for me, I want to know that it will be continued.

REVOLUTION
IMDb 6.4

Eric Kripke miatt kezdtem el nézni ezt a sorozatot (ő volt Supernatural alkotója is az első néhány évad alatt) és most is egy érdekes témát boncolgat szerintem. Nekem a három sorozat közül ez a kedvencem. A történet alapja következő: az elektromosság megszűnik egyik pillanatról a másikra és a túlélés a cél.

 Eric Kripke is the creator of Supernatural and this show too, that’s why I decided to give it a chance. Actually I really like it, it is my favourite from these three shows and I can’t wait to see the next season! The story is the following: Out of the blue, something happened and the blackout changed the world, power didn’t exist anymore. At least that’s what most people thought… It’s an interesting story 🙂

GRIMM
IMDb 7.5

A Grimm számomra olyan, mint a néhai Supernatural (leszámítva azt, hogy ebben nincs két jó pasi, igazából egy sem 🙁 😀 ), szóval remélem a legjobbakat ezzel kapcsolatban! 😀 A Grimm mesék karakterei valódiak és csak a Grimmek láthatják a valódi arcukat stb…. 
Grimm reminds me of the first seasons of Supernatural (except, that there are no sexy male actors in this show 🙁 😀 ) so I hope it won’t disappoint me. The story: The monsters in the Grimm tales are real and only a few people can see their real faces.

ARROW
IMDb 8.1
Az Arrow-t nem is olyan rég kezdtem el nézni, de azóta erre koncentrálok (a True Blood és a PLL mellett). A pasi hajószerencsétlenséget szenvedett, egy “lakatlan” szigeten töltött 5 évet, teljesen megváltozott, majd visszatért, hogy rendbe tegye a várost, mert megígérte az apjának. Szerintem Batman-es a sztori, de jó! 🙂
I started watching Arrow a week ago and I like it a lot! It reminds me of Batman 😀 As far as I know it has two seasons and it has been renewed for a third one.

Ti miket néztek mostanában? 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)