Magyar English
Oh My Brush
július 3, 2013

My Best Brushes | A Legjobb Ecseteim 2013

Imádom minden ecsetemet, de megvannak a kedvenceim is 🙂

I adore all my brushes but I have my favourites too 🙂

Ebben a posztban azokat az ecseteket mutatom be, amelyeket a leggyakrabban használok. Ezt azért emelem ki, mert lesz olyan, ami nem tökéletes, de mégis minden nap sminkelek vele, mert szeretem. Ezek azok a termékek, amiket újravennék, ha pl. egyik napról a másikra eltűnne minden sminkes eszközöm (remélem ilyen nem lesz soha 😀 ).
These are the brushes I like using every day. I start with this fact because honestly, not all of these brushes are perfect but what can I do if I love them and my hand tends to reach out to them every single day? 🙂 These are the ones I’d repurchase if all my brushes disappeared one day (I hope that won’t happen! 😀 )

SZEMEK – EYES

Soknak tűnik, de ha jobban megnézitek, akkor három ecset alapból egyforma. Két részre bontom ezt a csoportot (4-5) és csapjunk is a lecsóba!
It might look a LOT but if you look closer, you can see that 3 brushes are actually the same 🙂 

4. Sigma E40 Tapered Blending
A Sigma Mr. Bunny szettben található meg ez az ecset és sokáig nem szerettem annyira, mint pl. az E25-öst, de mostanra elválaszthatatlanok lettünk. Igazából minden sminket ezzel fejezek be, elmosom vele a vonalakat, még igazítok vele, ha kell stb.

It wasn’t my favourite brush in the past but now I “can’t live without it”, I always finish my makeup with this to soften the harsh lines and make everything look smoother.
Bár ezt az ecsetet még nem használom évek óta, de az első pillanattól kezdve a kedvenceim közé fúrta magát. Sokoldalú a formája miatt, ezért a szemhéjon kb. mindenféle munkát elvégez sminkeléskor.
Although it is not an old brush in my collection but I’ve loved this from the very first moment. This has a unique shape so you can do many things with it on your eyelid, it’s a great brush!
Ez a “beugrós” ecsetem, ha valamelyik épp nem tiszta, akkor tudom, hogy erre számíthatok: kiváló satírozáshoz, nagyon puha és mivel nagyobb a feje, mint az átlagnak, ezért gyorsabban is elvégzi a dolgát, emellett az egyik kedvencem highlighterhez is stb.
I also love this brush because I can use it for so many things! Is my MAC 217 dirty? Then I grab it? Is another brush dirty? Then I know I can rely on this. It’s awesome and sooo soft! 🙂
Képtelen voltam egyenes vonalat húzni régebben, aztán jött Ő! A Maestro 660-as sokkal kisebb, mint a többi hasonló ecsetem, s ezzel tanultam meg vonalat húzni. Nem tudom, hogy a mérete miatt vagy más az oka, de az esetek többségében ezt használom.
I used to suck at drawing straight lines but with this supper small Maestro brush I learnt to do it and now I don’t really use anything else although I have many eyeliner brushes.

Ok, ez az ecset nem prémium minőségű, de annyira hozzászoktam, hogy nem tudok megválni tőle. Az Asos-ról rendeltem nagyon régen, be is linkeltem, aranyos kis szett, de nem tagadhatom, hogy nem lehet összehasonlítani ezt a fajta szintetikus szőrt azzal, amit pl. a Sigma, Real Techniques vagy Bdellium Tools gyárt. Nekem viszont társam a mindennapokban, mert az alsó szempillasornál ezzel szoktam felvinni a színt/satírozni.

This brush is part of a set and it can be found on ASOS, really inexpensive. In my opinion these synthetic brushes are far from the quality of other synthetic bristles (Real Techniques, Bdellium tools, Sigma), but I am glued to this brush 😀 I use it every day to apply colour and to blend it at my lower lash line.
A forma átlagos, de ez az ecset tömöttebb, mint a hasonló társai, én pedig épp ezért szeretem, jobban fel tudom vele vinni a szemhéjra a pigmentet vagy a szemhéjpúdert és puha, szintetikus szőrből készült.
This is a basic brush but very dense, and I love that. I use it to apply pigments and eyeshadows.
Ezt anno a Mr Bunny szetthez küldték ajándékba (minden rendeléshez jár ajándék), igazából a MAC 217-es másolata, ahogy a képen is látszik. Ezt is minden nap használom, ez a kedvenc típusom, ezért is van három teljesen egyforma ebben a posztban 🙂 Ez egyébként puhább, mint a következő a BCC-től. 
It is a MAC 217 dupe and as you can see I like this type of brushes a lot 🙂 I’d say this one is a bit softer than the BCC E24, so it is a better dupe.
Ahogy írtam, ez is a MAC 217 egyik olcsóbb verziója, de úgy vettem észre, hogy ennél a szőrszálak egy kicsivel durvábbak, de csak használat közben vehető észre a künönbség, az ujjam nem érezte.
Another dupe and a good one but the bristles are less soft. Only my eyelid feels the difference, my fingertips couldn’t, so it is not a big deal 🙂
1. MAC 217
A világ egyik legjobb ecsete! 🙂 Ahogy a fenti kettőt, ezt is használom ezer féle dologra: színt lehet felvinni vele, satírozásban verhetetlen, korrektorhoz is fantasztikus és még sorolhatnám. 
And the best brush award goes to… 🙂 Of course to the MAC 217. You can use it for almost everything, it is perfect!

ARC – FACE
Feltűnően kevés ecset van ebben a kategóriában, pedig van több is, de jelenleg ez a három az, amit szinte minden nap használok.
I have more face brushes but these ones are my current favourites.

3. Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek

Már írtam a Zoeva ecsetekről, ez volt az abszolút kedvencem, hihetetlenül puha és ettől jobb pirosító/bronzosító ecsetem még nem volt. NAGYON szeretem.
I like Zoeva brushes, they are very inexpensive but the quality is good. This is the best blush/contour brush I have ever seen, it is super soft and blends the products perfectly into the skin.
IMÁDOM! Nem csíkoz, a lehető legtökéletesebben lehet vele felvinni az alapozót (folyékony vagy krémes alapozót). Ettől jobbat eddig nem találtam. Amit még szeretek benne az az, hogy nem szívja fel a terméket, mint a többi ecsetem és a legnagyobb fedést hozza ki az alapozókból.
I LOVE it! I reviewed some Real Techniques brushes a few days ago, and this one was one of them, this is a miracle brush, it applies foundation like nothing else in my collection! Do you want to get the best out of your foundation? You should try this brush!
Ez az ecset sokáig az egyik legnagyobb kedvencem volt, aztán fogta magát és eldöntötte, hogy mostantól nem kell neki ennyi szőr. Hullik… Már egyre kevesebbet, de akkor is zavaró dolog, főleg hogy nem mosáskor, hanem használat közben teszi ezt. Ettől eltekintve egy nagyon jó ecsetnek tartom. Jó nagy, ezért egy pillanat alatt elintézem a púderezést, nagyon puha és sokáig pirosítóhoz és bronzosítóhoz használtam egyébként, ahhoz is nagyon szerettem.
This one has been shedding lately and it makes my sad because it is a very very good brush! Very soft and great for powder and blush/bronzer too!

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)