Magyar English
Oh My Brush

Düsseldorf | Németország

Néhány kép a német városról és egy kis személyes: Düsseldorfban jártam.

Nem igazán voltam internet közelében egy hétig, ezért nem jelentkeztem. Eredetileg be akartam állítani pár posztot, hogy automatikusan felkerüljön a blogra a hét folyamán, de kommentekre úgysem tudtam volna válaszolni, így nem láttam értelmét.
40 percre volt tőlünk Düsseldorf, ezért mindenképp szerettem volna megnézni, mert valamiért nagyon szeretem Németországot. Valószínűleg azért, mert Magyarországra emlékeztet (a nagyobb városok Budapestre), legalábbis nem akkora a különbség, mint pl. Hollandia és Magyarország között. 
Csak pár órát töltöttünk a városban és a lehető legtöbbet szerettem volna megnézni (gyalog), így nem sok képem van és nem is túl művésziek, nem nagyon álltunk meg, menet közben fotóztam, de az azért látszik, hogy szép hely, a Rajna környéke volt természetesen a kedvencem 🙂 Rengeteg üzlet van a városban, csak ámultam, pedig még akkor nem is láttam a Königsallee nevű sétálóutcát, ami Németország legdrágább része, luxusmárkák mindenhol, ott aztán tényleg leesett az állam (boltokat nem fotóztam, nem szokásom, de minden nagy márka képviselteti ott magát).
Az utolsó képen láthatjátok a Largest Fair on the Rhine maradványait, amiről lekéstünk sajnos egy nappal 🙁 A Dunát nagyon szeretem, de a Rajna is gyönyörű szerintem, a környéke nagyon szép, sokan napoztak ott, kánikula volt egyébként, én így inkább az árnyékot kerestem mindenhol, nem sok sikerrel 😀
Frankfurt marad továbbra is a kedvenc német városom, de Düsseldorf is nagyon tetszett 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)