Oh My Brush
július 18, 2013

Concealer Comparison | Korrektorok Összehasonlítása

A korrektorok fontos szerepet töltenek be az életemben, most egy összehasonlító posztot készítettem.

Concealers are important parts of my makeup routine and I wanted to compare them.

A korrektorok többféle formában, állagban, textúrában és színben kaphatóak szerencsére, így előbb-utóbb megtaláljuk azokat, amelyek a legjobban illenek hozzánk, de azt hiszem, hogy ez az egyik legproblémásabb dolog, mert valahogy a tökéletes korrektorra nehéz rábukkanni. Remélem az összehasonlító posztommal segítek egy kicsit.
There are many type of concealers and that is good because there is a bigger chance that we can find the perfect one although it is a long journey, the best one is not easy to find! I hope this post will be useful!
Folyékony korrektorokLiquid Concealers
Láthatjátok, hogy mind a három különböző, ha felvitelről van szó. A folyékony korrektorokat főleg a szem alá szoktam használni, gyenge-közepes fedésűvel találkoztam eddig. Ezek közül a MAC Mineralize én már nem is tudom mióta van meg, rengetegszer lehet használni, sok van benne és pigmentált termék, sok-sok színben kapható, ez a legvilágosabb, ha jól tudom és ez egy könnyű krém. A Missha sem rossz, jó sárga, ezért inkább akkor használom, ha van egy kis színem, kicsit sűrűbb, mint a MAC korrektor és sajnos csak két színben kapható, de árban nagyon jó! A Garnier-féle pedig pattanásokra van, de túl sötét a világos árnyalat, fedése szinte semmi szóval ez nekem nem jött be.

I use liquid concealers under the eyes and their coverage is usually light to medium. The MAC Mineralize concealer is a pigmented product, I have been using it for at least 1.5 year, it is unbelievable how much product I get with the MAC conealers! It is a light cream with light coverage, I like to use it under my eyes but it won’t cover very dark circles. The Missha Under Eye Brightener provides more coverage and it is yellower, so it is better if you want to cover more. This Garnier product is meant to cover spots, well it has almost no coverage and the light shade is too dark… I did not like it.

Korrektor Stift/Ceruza Stick/Pendil Concealers
Ezek a préselt korrektorok szerintem nem annyira népszerűek. Az Urban Decay Concealer Pencil nekem a legvilágosabb színben van meg, szem alá és pattanásra is tudom használni, jó terméknek tartom, krémesebb, mint a Hema korrektora, ami egyébként a Rimmel hasonló termékére emlékeztet, tizenévesen azt használtam, pattanásokra jobb ez inkább, máshol nagyon szárít én a táskámban tartom, mert nem borul ki, nem olvad meg stb., vészhelyzetre jó.
I am really satisfied with the Urban Decay 24/7 Concealer pen, I can use it under my eyes and on spots too, it covers enough and this is the lightest shade so girls with very pale skin can enjoy this product too 🙂

Hema is a Dutch brand so I don’t really want to talk about it but I bought it a LONG time ago and I keep it in my bag “just in case”.

Préselt Krém Korrektorok Pot Concealer
Az az igazság, hogy a MAC Studio Finish eléggé ikonikussá vált az évek során, rengeteg van benne, én nem is tudom mikor vettem, talán két éve? Pigmentált, alig kell belőle, mert a fedése is nagyon jó, de az ára nem annyira baráti és szem alá tenni szerintem nem érdemes, mert szárít is egy kicsit, de problémás bőrre nagyon jó!
A Tony Moly korrektort “helyette” vettem meg, mert sokkal olcsóbb és egyébként ez egy jó termék, de sokkal krémesebb és nem szárít, két színben kapható és sokkal kevesebb termék van a tégelyben, tehát semmiképp sem “dupe”, de nem bántam meg, viszont pattanásokra ez nem annyira jó.

The MAC Studio Finish concealer is an iconic product and it deserves the hype! I think I bought it 2 years ago, the product is very pigmented and covers a LOT! I wouldn’t use it on under eye circles because it is a heavier cream but it is perfect to cover any other type of imperfections.
The Tony Moly concealer is similar but not a dupe. This product is only available in 2 shades, the price is very good and it is a pretty good product, but it can’t beat the MAC Studio Finish concealer.

A szín és az átlag is látszik ezen a képen:

Swatches:

A kedvenceim a drágábbak közül:
MAC Studio Fix
Urban Decay 24/7 Concealer Pencil
A kedvenceim az olcsóbbak közül:
Tony Moly Baby Doll Pot Conealer
Missha Under Eye Brightener
Csalódás:
Garnier Anti-spot Roll-on

Ha nektek bevált valamelyik, írjátok meg! 🙂

My favourites (no-drugstore brands):
MAX Studio Finish

Urban Decay 24/7 Concealer Pencil

My favourites (inexpensive ones):
Tony Moly Baby Doll Pot Conealer
Missha Under Eye Brightener

Disappointing:
Garnier Anti-spot Roll-on

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)