Magyar English
Oh My Brush
június 26, 2013

Vichy Idéalia BB Cream - Vichy Idéalia BB Krém

A Vichy egyik új termékét, az Idéalia BB krémet “teszteltem”.

It is rather a “first impressions” post than review.

source

Ez egy rövid poszt lesz és inkább csak az első benyomásról szeretnék írni, mert értelemszerűen nem tudom ezt a terméket hosszútávon használni, hiába van belőle több mintám is. Nagyon szerettem volna kipróbálni ezt a bb krémet a Vichy-től, viszont kiderült, hogy a cégnek itt csak a sötétebb színből van mintája, ami nekem furcsa, de ezt legalább bőkezűen osztogatják. 
A Vichy Idéalia BB krém 2 színben kapható, SPF 25-t tartalmaz és elvileg minden bőrtípushoz jó. Továbbá nemcsak ragyogást ad a bőrnek, hanem felveszi a harcot a szürkeség ellen is – szól a szlogen. Hidratál és feltölti az apró ráncokat, érzékeny bőrre is használható és 40 ml van a tubusban.
A valóság:
Az állaga engem egy kicsit emlékeztet a legelső Garnier bb krémre, ez is kicsit zsírosabb, krémesebb, felkenve sem lesz matt. Két színben kapható tehát: light és medium. A medium nekem iszonyatosan sötét, ezért nem tudom megmutatni magamon (olyan, mintha nutellát kentem volna magamra :D), viszont kipróbáltam és a fedése a gyenge és a közepes között van. Az én kombinált bőrömön lassan szívódott fel, szerintem ezt inkább száraz, normál és érzékeny bőrre tervezték.

Nagyon szeretnék valahogy a világosabb színből is egy mintát szerezni, ha összejön, akkor kiegészítem a posztot!
A bb krémek a gyengéim, ezért szeretek róluk a blogon írni, megmutatni a színüket stb. 🙂

Pozitívum:
– könnyen beszerezhető a legtöbb gyógyszertárban
– jól hangzó összetevők
– SPF25
– természetes hatás, fényt ad a bőrnek

Negatívum:

– két színben kapható
– az ára

Szerintem ennek a terméknek sincs sok köze az “eredeti”, ázsiai bb krémekhez, de az állaga szimpatikus volt számomra.

. . . . . . . . . . . . . . . . . .
These are my first (and last) impressions because I can’t use this product, the shade I received is way too dark for me. I really wanted to try out this new Vichy bb cream but all the samples contain the darker shade, what a bummer.
The Vichy Idéalia BB cream is available in 2 shades, contains SPF 25, and it is suitable for all skin types, at least that’s what the company says. It gives a natural glow to the skin and doesn’t let it be “grey”, the tube contains 40 ml product.

The reality:
The cream reminds me of the very first Garnier bb cream: it is a heavier cream and it absorbs very slowly on my skin. The two shades are: light and medium. The medium shade looks way too dark on my face (like I put some nutella on 😀 ) so I can’t share a photo with you but I can say that the coverage is light to medium. I believe that this bb cream could be good for normal, dry and sensitive skin but not for combination and oily skin.

Benefits:
– available in almost every pharmacy
– ingredients
– SPF25
– natural glow

Downside:
– available only in 2 shades
– price

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)