Oh My Brush
június 22, 2013

Real Techniques Ecsetek | Real Techniques Brushes

Néhány Real Techniques ecsetet szeretnék most bemutatni, illetve a márkáról beszélni egy kicsit.

I would like to talk about some Real Techniques brushes and the brand itself.

Már szemeztem ezekkel az ecsetekkel egy ideje és tudtam, hogy egy szettet mindenképp szeretnék, de melyiket? Sosem tudtam dönteni. Végül rendeltem egy szettet és hozzá két ecsetet, mert az iherb ajánlatának én sem tudtam ellenállni, plusz annyi jót hallottam már erről a márkáról, hogy a saját szememmel akartam látni a “Pixiwoo” ecseteket 🙂
Ez a csomagom is 11 egy nap alatt érkezett meg az USA-ból és már NAGYON vártam 🙂
Minden ecsetre igaz, hogy NAGYON puhák és minőségi termékek, ezen kívül “csajosak” is, nekem legalábbis kifejezetten tetszik a színválasztás, illetve eddig egy darab szőrszál sem hullott ki belőlük! Ezt ide írom inkább, mert nem akarom minden ecsetnél elmondani 🙂 Az egyik pedig a legjobb ecset, amivel eddig találkoztam, ennyire még nem örültem szerintem ecsetnek 😀 Nézzük melyik az!
Let me start by saying that I wanted these brushes for a looooong time but WHICH ONES? I could never choose only one kit. But we have iherb (it is one of my favourite sites) and I couldn’t say no to their offer so here it is: a kit and two individual brushes. I had heard sooo many good things about the Real Techniques brand that I wanted to see the “Pixiwoo” brushes with my own eyes! 🙂 The package arrived in 11 days (as usual) from the USA.
First of all, the bristles are VERY soft in all the brushes, I appreciate the quality for this price! I like the colours of the handles as well, they’re fun to work with 🙂
TRAVEL ESSENTIALS
A három szett közül erre esett a választásom, mert úgy láttam, hogy ezek azok az ecsetek, amiket valószínűleg biztos, hogy használni fogok, a többi szettben ugyanis van olyan, amire nincs szükségem. Igaz, ebben a készletben csak három ecset van, de nekem jobban megérte.
I chose this kit because it has the kind of brushes I need and I knew I was going to use each of them and I couldn’t say the same about the rest of the sets, so despite the fact that I got “only” 3 brushes, I feel that it was worth it 🙂

 

 

MULTI TASK BRUSH

 

Ez az ecset azért volt szimpatikus, mert több dologra is lehet használni, pl. pirosító, bronzosító vagy púder felviteléhez, nem is csoda, hogy a “travel essentials” szettben helyet kapott. Eredetileg a pirosítóecsetet néztem ki, de úgy döntöttem, hogy adok ennek egy esélyt ilyen téren, mert ha bejön, akkor jobban járok. Nem bántam meg, mert tényleg jó! 🙂
This brush looked exciting because it is a “multi tasking” brush, you can use it to apply many things, no wonder that it has its place in the travel essentials set 🙂 I use it for 3 things: applying blush, bronzer and powder. Originally I wanted the “blush brush” but I gave this one a chance and I didn’t regret it! 🙂

 

 

 

ESSENTIAL FOUNDATION BRUSH
Az alapozóm az ilyen ecsetektől szinte mindig csíkos marad, de ez meglepett! Ez az alapozóecset tömöttebb, mint amelyik a másik szettben van, épp ezért választottam ezt, bíztam benne, hogy így szebb lesz a végeredmény és valóban így lett, ez egy jó ecset!
I am not a fan of foundation brushes like this but this one is surprisingly good! There is another Real Techniques foundation brush but this one looked more dense and that’s why I chose it. It’s definitely a good brush in its category. 

 

 

 

DOMED SHADOW BRUSH
Ez az ecset tömött és nagyon jó formája van, ami miatt többféle munkát is el tud végezni: szemhéjpúder felvitele, közben már satíroz is, a szem alatt korrektort is el lehet vele dolgozni és még sorolhatnám, remek ecset!!!
This brush is dense and has an unusual shape which makes it an amazing brush: you can apply and blend eyeshadow with it or blend your concealer under the eyes and so on. It is a fantastic brush!

 

 

 

 

EXPERT FACE BRUSH
Ilyen formájú ecsetem még nem volt, ezért erre esett a választásom, azóta megváltozott az életem! Ez az ecset MUST HAVE! Soha nem írtam még ilyet szerintem, de erre mást nem tudok mondani! Több dolog miatt érdemelte ki a “legjobb ecsetem” címet:
  • tökéletesen dolgozza el az alapozót, sima bőrfelszínt kapunk (és nem csíkoz egyáltalán)! A szintén tág pórusokkal rendelkező sorstársaim tudják majd, hogy miért csoda ez nekem.
  • nagyon jó fedést nyújt! Sokkal kevesebb alapozót kell használnom, mióta megvan ez az ecset, de a fedés ugyanolyan, sőt!
  • könnyebb kimosni, mint pl. a Sigma F20-ast és társait, mert nem szívja fel a terméket egyáltalán.
Számomra ez A tökéletes ecset alapozóhoz jelenleg.
Természetesen alapozón kívül krémes pirosítót vagy bronzosítót is fel lehet vele vinni, én egyébként a korrektort is ezzel dolgozom el.
My life has changed since I have this brush! I didn’t have anything like this in my collection, so I picked this brush and I am the happiest person on Earth! Why is it such a “miracle” brush for me?
  • it blends the foundation perfectly, the result is flawless skin! If you have large pores like me, you’ll understand why it is such a big deal for me. 
  • great coverage! I use less foundation now but I get more coverage! Amazing!
  • doesn’t absorb the product at all so it is very easy to clean this brush unlike for example the Sigma F20 and similar brushes.
This is THE perfect foundation brush for me right now. 
Of course you can apply your cream blush or bronzer with it but for example I use this brush to blend my concealer.

 

SETTING BRUSH
Két dolog miatt vettem meg: minden púderecsetem nagy, ezért nehezen tudom púderrel fixálni a korrektort a szemem alatt, illetve úgy gondoltam, hogy highlighter ecsetnek is jó lehet ez. Mind a két funkciót ellátja, tehát elégedett vagyok vele, hiánypótló volt nálam!
I need this brush to apply powder under my eyes to fix my concealer and I thought that it would work well as a highlighter brush and I was right 🙂 It does the job well, so I’m happy with this brush too! 🙂
ÖSSZEGZÉS – FINAL THOUGHTS
NAGYON örülök, hogy végül én is rendeltem pár ecsetet a Real Techniques-től, mert nemcsak nagyon jól használható, minőségi eszközök ezek a sminkeléshez, de az áruk is kedvező (persze attól függ, hogy hol veszi az ember, a holland webshopokban pl. a szettek több, mint 10 euro-val kerülnek többe és a postaköltség is drágább, ha csomagról van szó).
Én innen vettem: iherb.com
I am VERY satisfied with these brushes, the quality is amazing and the price is friendly, at least on iherb.com. For example a set costs 13.5 euro there and the same set costs 24 euro in the Dutch webshops. The difference is big, so be careful where you buy yours!
 
I ordered mine here: iherb.com

 

 

Ez az ecsettartó pedig sokkal jobb, mint amire számítottam, nagyon örülök, hogy ez is a szett része volt!

And this case is pretty good and I’m happy that it was part of the kit, very useful!

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)