Magyar English
Oh My Brush
június 12, 2013

1001extensions: Póthaj - Hair Extensions

Some kind of “adventure”: my first hair extensions!

Egyszer (majdnem) mindent ki kell próbálni: életem első póthaja.

I remember how much I wanted to have long hair a couple of years ago but I decided to let my hair grow. Well, now I tried out the clip in hair extensions, because these are the easiest to use, you dont need to go to the hair dresser either and wont damage your hair at all.
These extensions are 22 inch (55.8 cm) long and are made of natural Indian hair that has never been chemically treated. The hair itself is very soft and I think that the quality is excellent. It took me a few minutes to apply all the pieces and you can see the result in the photos. Now my hair has more volume and is a bit longer as well, but soon I’m going to have my hair cut and then I’ll show you another before and after photos for a more dramatic effect.
The package arrived in 2 days from Dubai, that’s amazing!
Of course you can see different type of hair extensions on the site such as “micro loop”, “pre bonded”, “wefts” but I wanted the “clip in” version and of course I could have chosen curly extensions but the straight ones can be curled too or you can dye them as well!
My shade is Light Brown, in case you wonder.
1001 Extensions: great service and great quality.
OR
Emlékszem, hogy évekkel ezelőtt nagyon szerettem volna hosszú hajat, de csak nem vitt rá a lélek soha, most viszont mégis kipróbáltam a felcsatolható verziót egy kis extra dúsításért.
Ez 22 inch-es (55.8 cm) természetes haj, amit kémiai hatás nem ért, lehet formázni és akár festeni is. Pár perc alatt fel lehet tenni, meglepően egyszerű használni. A haj egyébként nagyon puha, s bár nem tudom összehasonlítani mással, de a minőségben nem találok kivetnivalót. Egyelőre még nem formáztam és festeni sem kell szerintem.
Egy csomaggal tettem fel, így dúsabb a hajam, a hosszán nem változtatott drasztikusan természetesen, de hamarosan vágatok a végéből, majd megmutatom akkor is.
Feladástól számítva két nap alatt érkezett meg a csomag Dubai-ból, futárral, tehát gyorsak.
Az oldalon természetesen olyan is van, amit a fodrásznak kell feltennie, de én nem értek ezekhez, ezért csak a felcsatolható verzió kategóriáját néztem meg, lehetett volna hullámosat is választani, de maradtam az egyenesnél, a színem pedig Light Brown, ha valakit érdekel esetleg.
A fenti linkeken érhető el a webshop.

One package contains 7 pieces:


Egy csomagban hét darab van: 3 párban, egy magában.


Before – After: The wind ruined my pictures but you can still see the difference. 🙂


Előtte – Utána: A szél nem állt el egész nap, így ilyen képeim vannak csak.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 9 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)