Magyar English
Oh My Brush
június 17, 2013

BRTC BB Krémek - BRTC BB Creams REVIEW (Blemish Recover Balm, Jasmin Water, Gold Caviar etc.)

Ez a bejegyzés azoknak szól, aki az ázsiai márkák és a bb krémek szerelmesei, esetleg mindig is szerették volna kipróbálni a BRTC egy-egy termékét, de eddig nem tudtak választani. A blog indulása óta ezeket a BRTC bb krémeket próbáltam ki, most egy helyen megtaláljátok mindet 🙂
If you are interested in Asian brands or in BB creams then you might want to read this post 🙂 I have tried several BRTC products during the years and I wanted to see them all in one post so it would be easier for you to see which one could suit your skin type or which one meets your expectations.

A BRTC a kedvenc bb krém márkám, ezért úgy döntöttem, hogy egy csokorba gyűjtöm azokat, amiket eddig kipróbáltam. Mindegyikből csak pár mintám volt, így a hosszútávú hatásukról nem tudok sajnos nyilatkozni, de 4-5 alkalom elég, hogy a fedésükről és a bőrön történő viselkedésükről írjak. Bőrtípusok szerint is csoportosítottam őket, így könnyebb megtalálnotok azt, amelyik esetleg érdekelne titeket 🙂
Mindegyik BB krémről volt külön bejegyzés az elmúlt 2 év folyamán, ezért ismerős lehet majd a régebbi olvasóknak, illetve a képek is ezért különböznek, de egyben szerettem volna látni őket, így összevontam mindet.
I dedicated this post to my favourite bb cream brand: BRTC. I had some samples so I could write about the coverage and the way they look and feel on the skin but I cant talk about their long-term effects. I hope that thanks to this post it will be easier for you to choose the right BRTC bb cream 🙂 Most of the photos were taken 1-2 years ago, because all these products had their own posts on the blog but I wanted to see them together so here it is! 🙂

. . . . . . . . . . . . . . . .

PATTANÁSOS BŐRREFOR ACNE PRONE SKIN

BRTC Blemish Recover Balm

Ez a legsűrűbb BRTC bb krém, amivel eddig találkoztam, de még mindig könnyű eldolgozni. Világos és nagyon világos bőrűeknek ajánlom, mert sajnos csak egy színben kapható. Mattra szárad, ezért problémás bőrre tökéletes, a fedése pedig közepestől a teljes fedésig építhető, nagyon-nagyon jó! Ez az egyetlen olyan termék, amihez nem szoktam korrektort használni, az alapozók többsége megirigyelheti a fedését. Teafa illata van, ami egy remek hatóanyag pattanások ellen, tehát mindent bevetett a BRTC, hogy egy olyan bb krémet dobjanak a piacra, ami a problémás bőr számára tökéletes lehet: nemcsak elfedi a problémát, hanem kezeli is. SPF 28 van benne, ami nem rossz és púder nélkül is megállja a helyét, de nagyon zsíros bőrűek tegyenek fel egy kicsit a T-zónába a biztonság kedvéért 🙂 Számomra ez tökéletes: 5/5.
This bb cream is very thick but it was easy to apply and it looks very natural on the skin. It has an almost totally matte finish but you can see some shine on my face, so it looks more natural, it looks like it really is my skin. None of my foundations or bb creams can beat this when it comes to coverage! This bb cream is almost full coverage, I can hide most of my imperfections and blemishes without any concealer but it doesnt feel heavy on the skin.
I could smell some tea tree scent in it when I opened the first sample and then I checked the ingredients and it does contain tea tree oil (thats also good for blemishes). SPF 28 is pretty good but the oil control is perfect, though it still survives 3-4 hours without powder on oily skin (T-zone).
This is the perfect bb cream/foundation if you have irritated skin with blemishes and you want a lot of coverage!
5/5 Perfect!ÉRZÉKENY, VÍZHIÁNYOS BŐRRE FOR DRY SKIN

BRTC Jasmine Water 

 A Jasmine Water bb krém az érzékeny és száraz bőrűek számára készült, hidratál egész nap. A Jasmin Water bb krém meglepett, mert pillanatok alatt felszívódik, nincs zsíros érzet, csak az egészségesnek tűnő bőr (angolul azt mondanám: “dewy finish”). Ez is egy színben kapható, ami nekem tökéletes, bár egy kicsit mintha szűrkésebb lenne felkenve. A fedése hozza a BRTC színvonalát, közepes erősségű: nem takar el mindent, mint a BRTC Blemish Recover Balm, de még mindig nagyon jó! A jázmin illatát lehet érezni rajta, de hamar elillan, nem olyan erős. A krém könnyen kenhető, nem túl folyékony, nem is túl sűrű (a többi BRTC krémhez képest), könnyű használni. Szép és természetes a végeredmény.
Magamon tapasztaltam, hogy bármilyen bőrtípusra jó ez a bb krém, de a száraz bőrűek fogják majd a legjobban szeretni. Sötétebb színben sajnos nem kapható, ez az egy gond van vele. SPF 30.
5/5.
The Jasmine Water bb cream is great for sensitive and dry skin. This bb cream contains no oils, so I was happy to see the result: nice, dewy finish without the oily effect. The cream is not that thick, very easy to apply and it has a nice jasmine scent. It is available in one colour which suits me, maybe it is a bit too grey on my skin but that’s all I can complain about. The coverage is pretty good, I’d say: medium. I liked this bb cream, it gives such a natural finish!
The bb cream is suitable for any skin type but it is best for dry and sensitive skin. Contains SPF 30.
5/5. 

FÉNYTELEN BŐRREFOR DULL SKIN

BRTC Glossy Shining

A Glossy Shining BB krém nem viccel! Valóban csillogni-villogni fogunk tőle! Fedése szinte nincs, viszont cserébe nagyon fényes arcbőrt kapunk. 
Kinek ajánlom? Akik úgy érzik, hogy a bőrüknek pont egy kis fény hiányzik. Biztos van ilyen, mert elég sok hasonló bb krém van a piacon. Esetleg primerként is használható.
Kinek nem ajánlom? Problémás és zsíros bőrűeknek természetesen nem ajánlom, mert csak jobban felhívja a figyelmet a problémás területre. SPF 37 van benne egyébként. 

The Glossy Shining BB cream is not kidding! It gives you what it says: SHINE! When I put it on and looked into the mirror I got shocked 🙂 The coverage is almost nothing, you have to keep it in mind. I think it can be perfect for people who want some more shine on their skin and dont have imperfections. Or it could be nice as a primer too in my opinion. For oily skin and people with acne I would never recommend this because the shine would just draw more attention to the problematic parts. SPF 37
NORMÁL BŐRREFOR NORMAL SKIN

BRTC Protect Multiplex

A leírás szerint ez egy háromfunkciós termék: fehérít (halványítja a foltokat), felveszi a küzdelmet a ráncokkal és véd a káros UV sugarak ellen is. Irritációt nem okoz az összetételének köszönhetően. Minden bőrtípusra használható.
Nos, ez bb krém nagyon jó! Felvitelkor rögtön felszívódik, gyorsan kell eldolgozni. A fedésével teljesen meg vagyok elégedve: vékony rétegben közepesen fed, de akár építhető is. Nem fényesedtem ki még órák múlva sem, tehát zsíros és kombinált bőrre is használható! A színe szép és természetes, nagyon világos és világos bőrre a legjobb, az állaga pedig sűrű, ahogy a BRTC bb krémektől megszokhattuk. 5/5

It is a triple functional BB cream for whitening, wrinkle repairing and UV blocking which can be applied without irritation and troubles thanks to the botanical ingredients. Recommended for: all skin types.
Well, this bb cream is almost perfect! It absorbs quickly so you have to apply it as fast as possible. The cream is thick as most BRTC bb creams but blends very well. The coverage is medium to full and a thin layer is more than enough but it is buildable. Its oil absorbing effect is pretty good but you can make it last longer with some powder. I daresay this is an amazing product and it is suitable for very light and light skin! 5/5

NORMÁL BŐRREFOR NORMAL SKIN


BRTC Whitening And Wrinkle Repair 
Mit ígér? Világosítja a bőrhibákat, ránctalanít és természetes fedést ad. 
A fedése közepes, a krém nem annyira sűrű és a színe alapján világos bőrre ajánlom inkább. Nem teljesen matt, épp ezért mutat majd természetesen a bőrön. 5/4

Promises: whitening, improving wrinkles, and gives a natural and nice coverage. The coverage is medium and the cream is not that thick so it is easier to blend. The colour is light and the bb cream is semi-matte which will give you a natural look and a nice base. 5/4

IDŐSÖDŐ BŐRREFOR AGING SKIN

 BRTC Gold Caviar

Kaviár kivonatot tartalmazó BB krém ez, ami hármas hatást fejt ki: világosítja a hegeket, véd a káros UV sugarak ellen és a ráncokra is hatásos a leírás szerint. Száraz és idősödő bőrre ajánlott termék. Az előbbit megcáfolom!
Így néz ki a kezemen: itt már láttam, hogy nem lesz az én színem, túl sötét, ami talán az első BRTC bb krém, ami nem jó nekem színben.

A fedése ennek is jó, de ezt a legnehezebb eldolgozni kézzel. Az illata nem túl kellemes egyébként és erős is.
Elvileg száraz bőrre való, de szerintem a zsíros bőrűeken kívül bárki más is használhatja, hamar felszívódik. Ha szeretnéd kipróbálni a BRTC bb krémeket, de a többség túl világos neked, akkor ezzel érdemes egy próbát tenni. 5/4

This bb cream is formulated with high concentrated substance of caviar extract. What else? Whitening, UV- blocking and wrinkle repairing effect that presents naturally flawless skin tone. Best for dry and aged skin, but I disagree with that!
When I saw it on my hand I knew that the shade would be too dark for me which makes it the only  BRTC bb cream with a darker shade.

The coverage is really good but it is hard to blend with fingers, oh and the scent is not too pleasant 🙁 It was made for dry and aged skin, as the company says but I believe it could be good for any skin type except for very oily skin. 5/4


A minták egy része a Sample Store-ból van, ingyenesek voltak, csak a postaköltségért fizettem.
A minták egy másik része pedig az ebay-ről van, megbízható eladótól: INNEN
Same samples were purchase on ebay, HERE.
And I ordered the rest of the samples for free HERE. (I paid for the shipping cost only).
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)