Magyar English
Oh My Brush
június 20, 2013

Bellápierre GO PURPLE Shimmer Collection

A Bellapierre-től mutatok be három pigmentet egy sminkkel és egy körömlakkal kiegészítve.

I’m going to show you the pigments of the Go Purple Shimmer collection.

A Bellapierre Cosmetics az egyik legnagyobb márka az ásványi sminkek világában, s szerencsére már Magyarországon is kapható egy jó ideje a Mineral Beauty-nál. Ilyen “tornyot” először Maránál láttam kb. egy éve. Az egy 9 darabos szett volt, ez pedig három pigmentből áll és Go Purple névre keresztelték el. A Bellapierre pigmentek hipoallergének, legfőbb össztevőjük a Mica, de a lenti képen láthatjátok a teljes listát.
A pigmenteket egymásba kell csavarni, külön nem lehet őket tárolni, viszont jól záródnak, nem lazulnak meg, mint egy-két egyéb márkánál ezt tapasztaltam már sajnos.
A három szín: Excite, Hurly Burly és Lust. Az utóbbihoz már volt szerencsém, az Excite viszont meglepett, mert ilyen színnel még nem találkoztam, illik hozzá a neve! 🙂 A Hurly Burly-ben több a csillám, mint a Lust-ban, illetve utóbbi egy kicsit sötétebb is, nekem a Lust jobban tetszik.
Ezt a terméket sehol sem találom, viszont a pigmentek magukban megtalálhatóak szinte bármelyik webshopban, a Mineral Beauty-nál is. Ha adhatok egy tippet, akkor szerintem a Bellapierre Kezdőcsomagra vessetek egy pillantást, mert csak egy kicsivel drágább, mint pl. egy teljes méretű pigment, de 4 mini terméket kaptok cserébe. Az Excite és a Lust is megtalálható itt, a lenti smink 90%-ához én is ezt a két színt használtam 🙂
Rendeléskor a Viktória’s Style kóddal 10% kedvezményt kaptok még mindig! 🙂
The Go Purple shimmer collection contains 3 pigments: Excite, Hurly Burly and Lust. It is a “tower”, there is only one lid, so you cant really separate them but plastic case is massive and wont open accidentally, it is safe. The pigments are hypoallergenic and the main ingredient is Mica powder but you can see the whole list in the photo below.
Excite is an “exciting” colour, I dont own anything similar in my collection and of course it is more beautiful in real life. Hurly Burly is has more shimmer than Lust and Lust is also a deeper colour. 
I cant find this product anywhere right now but the pigments are still available in many webshops. For the makeup look below I used Excite and Lust and just a little bit of Hurly Burly, but I prefer the first two shades. This product is from this webshop btw: Mineral Beauty.

A mintákat szárazon készítettem (és a sminket is), de a pigmenteket nedves ecsettel is lehet használni, úgy sokkal intenzívebb lesz a színük!
Excite

Hurly Burly

Lust

Csak ezt a három színt használtam ehhez a sminkhez (igazából az Excite és a Lust adja a smink 90%-át, a Hurly Burly-ből csak a szemhéj közepére tettem egy keveset), de természetesen több variáció is létezik, pl. a Lust a teljes szemhéjon magában is nagyon-nagyon szép! 🙂
I used these 3 pigments for the makeup look below. Well actually the main colours are Excite and Lust but I put a little bit of Hurly Burly on the middle of the lid. Of course you can create different looks with these pigments, for example Lust looks amazing on the whole lid alone as well! 🙂


A pigmenteket pedig a körmünkön is hordhatjuk, csak egy színtelen lakk kell hozzá. Összekevertem a lakkal egy kis pigmentet és ez lett belőle! 🙂
And you can use your pigments as nail polish too:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)