Magyar English
Oh My Brush
május 8, 2013

The Body Shop Sminkek - The Body Shop Makeup Looks

Két sminket is mutatok ma Nektek! 🙂

I can show you two make up looks with the new The Body Shop eyeshadow mono’s.

Már mutattam nektek ezeket a The Body Shop szemhéjpúdereket, most pár sminket is hoztam 🙂 A tesztet ITT olvashatjátok el. Mind a kettő nappali smink és a két TBS szemhéjpúderen kívül csak pár alapszínt használtam (bőrszín, barna, fekete).
Mostanában egyébként ilyen egyszerű sminkeket készítek reggelente, amiket próbálok feldobni valamivel, hol egy színesebb szemhéjpúder az alsó szempillákhoz, hol egy tusvonal (ami nem áll jól, de néha “csakazért” megcsinálom 😀 ) stb.

A few days ago I reviewed these eyeshadows, you can see the post HERE. Now I can show you some makeup looks with them. I used only these mono’s and some basic shades e.g. skin colour, browns, black. 
Lately I’ve been making very simple makeup looks like these with some basic colours and I try to make it more exciting with eyeliner or a nice eyeshadow etc. 

ELSŐ – FIRST LOOK
A mozgószemhéjon gyönyörű ez a korallos szín (115. DARK CORAL), de most az alsó szempillákhoz tettem, így vált érdekesebbé ez a nagyon egyszerű smink. Alatta van egy kis fehér jumbo ceruza, így világosabb egy kicsit és egész nap nem mozdul el. 🙂 A belső szemzugba pedig a világosabb The Body Shop szemhéjpúdert tettem (105. NAKED BAIGE), mert imádom ezt a highlighter színt!

Of course this coral eyeshadow looks great on the eyelid but I wanted to put it along my lower lash line this time to make my “boring” look more exciting. I also used the white jumbo pencil underneath, that makes the eyeshadow brighter and longer lasting. 🙂 In the inner corner I have the other The Body Shop eyeshadow because it is such a beautiful highlighter! 🙂

Ez pedig ugyanaz a smink, de ha nem szeretnéd, hogy túl “színes” legyen a sminked, akkor  csak az alsó vízvonal közepére vidd fel a korall szemhéjpúdert. Kinek mi tetszik/mi áll jól 🙂
And this is the same look but if you dont really dare to use bright colours on your eyes then just put this coral shade in the middle and use a brown eyeshadow on the outside 🙂 

Használt termékek – Products I used

A rúzs megint lemaradt, sorry. Az az ADEN Cosmetics-től van.
MÁSODIK – SECOND LOOK

Ehhez a sminkhez megintcsak az alap színeket használtam és a The Body Shop-os szemhéjpúdert (105. NAKED BAIGE), de azt kb. mindenhova 😀 A mozgószemhéjon, a belső szemzugban és az alsó szempilláknál is van belőle. Nagyon szeretem ezt a sminket, mert reggel hamar “összedobom” és egész nap jól mutat 🙂 Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de a rejtett szemhéjam miatt nagyon szeretem a fényesebb, izgalmasabb színeket a mozgószemhéjon, mert nem annyira feltűnő, viszont ha valaki felfedezi, akkor “meghökken” egy kicsit, hogy “Aha, Vikin ilyen smink van!” 😀 
This look is very simple but The Body Shop eyeshadow makes it more special. I put it everywhere… 😀 You can find it on my eyelid, in the inner corner and along my lower lash line too. Since I have hooded eyes, I like to put more exciting colours on my eyelid because it is not too visible but when someone does notice it then they get “shocked” for a second, because they had no idea that I had makeup on like this 🙂 

A használt termékekről elfelejtettem képet készíteni, de ha jól emlékszem akkor a NAKED Basics paletta volt a kiegészítő termék és egy narancsos Barry M rúzs van rajtam. 
I forgot to take a photo of the products, I’m sorry but if I can remember correctly then I used the NAKED Basics palette and I have an orange Barry M lipstick on my lips.


Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)