Magyar English
Oh My Brush
mĂĄjus 8, 2013

The Body Shop Sminkek - The Body Shop Makeup Looks

KĂ©t sminket is mutatok ma Nektek! 🙂

I can show you two make up looks with the new The Body Shop eyeshadow mono’s.

MĂĄr mutattam nektek ezeket a The Body Shop szemhĂ©jpĂșdereket, most pĂĄr sminket is hoztam 🙂 A tesztet ITT olvashatjĂĄtok el. Mind a kettƑ nappali smink Ă©s a kĂ©t TBS szemhĂ©jpĂșderen kĂ­vĂŒl csak pĂĄr alapszĂ­nt hasznĂĄltam (bƑrszĂ­n, barna, fekete).
MostanĂĄban egyĂ©bkĂ©nt ilyen egyszerƱ sminkeket kĂ©szĂ­tek reggelente, amiket prĂłbĂĄlok feldobni valamivel, hol egy szĂ­nesebb szemhĂ©jpĂșder az alsĂł szempillĂĄkhoz, hol egy tusvonal (ami nem ĂĄll jĂłl, de nĂ©ha “csakazĂ©rt” megcsinĂĄlom 😀 ) stb.

A few days ago I reviewed these eyeshadows, you can see the post HERE. Now I can show you some makeup looks with them. I used only these mono’s and some basic shades e.g. skin colour, browns, black. 
Lately I’ve been making very simple makeup looks like these with some basic colours and I try to make it more exciting with eyeliner or a nice eyeshadow etc. 

ELSƐ – FIRST LOOK
A mozgĂłszemhĂ©jon gyönyörƱ ez a korallos szĂ­n (115. DARK CORAL), de most az alsĂł szempillĂĄkhoz tettem, Ă­gy vĂĄlt Ă©rdekesebbĂ© ez a nagyon egyszerƱ smink. Alatta van egy kis fehĂ©r jumbo ceruza, Ă­gy vilĂĄgosabb egy kicsit Ă©s egĂ©sz nap nem mozdul el. 🙂 A belsƑ szemzugba pedig a vilĂĄgosabb The Body Shop szemhĂ©jpĂșdert tettem (105. NAKED BAIGE), mert imĂĄdom ezt a highlighter szĂ­nt!

Of course this coral eyeshadow looks great on the eyelid but I wanted to put it along my lower lash line this time to make my “boring” look more exciting. I also used the white jumbo pencil underneath, that makes the eyeshadow brighter and longer lasting. 🙂 In the inner corner I have the other The Body Shop eyeshadow because it is such a beautiful highlighter! 🙂

Ez pedig ugyanaz a smink, de ha nem szeretnĂ©d, hogy tĂșl “szĂ­nes” legyen a sminked, akkor  csak az alsĂł vĂ­zvonal közepĂ©re vidd fel a korall szemhĂ©jpĂșdert. Kinek mi tetszik/mi ĂĄll jĂłl 🙂
And this is the same look but if you dont really dare to use bright colours on your eyes then just put this coral shade in the middle and use a brown eyeshadow on the outside 🙂 

HasznĂĄlt termĂ©kek – Products I used

A rĂșzs megint lemaradt, sorry. Az az ADEN Cosmetics-tƑl van.
MÁSODIK – SECOND LOOK

Ehhez a sminkhez megintcsak az alap szĂ­neket hasznĂĄltam Ă©s a The Body Shop-os szemhĂ©jpĂșdert (105. NAKED BAIGE), de azt kb. mindenhova 😀 A mozgĂłszemhĂ©jon, a belsƑ szemzugban Ă©s az alsĂł szempillĂĄknĂĄl is van belƑle. Nagyon szeretem ezt a sminket, mert reggel hamar “összedobom” Ă©s egĂ©sz nap jĂłl mutat 🙂 Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de a rejtett szemhĂ©jam miatt nagyon szeretem a fĂ©nyesebb, izgalmasabb szĂ­neket a mozgĂłszemhĂ©jon, mert nem annyira feltƱnƑ, viszont ha valaki felfedezi, akkor “meghökken” egy kicsit, hogy “Aha, Vikin ilyen smink van!” 😀 
This look is very simple but The Body Shop eyeshadow makes it more special. I put it everywhere… 😀 You can find it on my eyelid, in the inner corner and along my lower lash line too. Since I have hooded eyes, I like to put more exciting colours on my eyelid because it is not too visible but when someone does notice it then they get “shocked” for a second, because they had no idea that I had makeup on like this 🙂 

A hasznĂĄlt termĂ©kekrƑl elfelejtettem kĂ©pet kĂ©szĂ­teni, de ha jĂłl emlĂ©kszem akkor a NAKED Basics paletta volt a kiegĂ©szĂ­tƑ termĂ©k Ă©s egy narancsos Barry M rĂșzs van rajtam. 
I forgot to take a photo of the products, I’m sorry but if I can remember correctly then I used the NAKED Basics palette and I have an orange Barry M lipstick on my lips.


TĂĄmogasd az oldalt!

ArcĂĄpolĂĄsi Rutinom 2020

Mindent A FĂ©nyvĂ©delemrƑl! + TĂ©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcåpolåsi Rutin

Archive

2021 86 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanĂșgy hasznĂĄlhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek Ă©s nem is lesznek felugrĂł Ă©s zavarĂł reklĂĄmok soha, Ă­gĂ©rem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)