Magyar English
Oh My Brush
április 26, 2013

Új The Body Shop Szemhéjpúderek - New The Body Shop Eyeshadows

Új szemhéjpúderek a The Body Shop-tól!

New eyeshadows from The Body Shop!

A The Body Shop Colour Crush kollekciója még viszonylag új, tele van szebbnél szebb szemhéjpúderekkel, amik közül kettőt mutatok most meg nektek. Nem volt egyszerű a választás, mert mindegyik szín gyönyörű és a pigmentáltságuk is szuper! Van amelyik matt és van selymesen csillogó is, én az utóbbi csoportból választottam kettőt: a 115. DARK CORAL (Be My Clementine a terméken) és a 105. NAKED BAIGE (Oh Honey a terméken) árnyalatokat.
(Ha jól tudom a termék hátoldalán az amerikai elnevezés található, de az európai webshopokban más neven futnak a termékek, inkább odaírtam mind a kettőt).

Ilyen gyönyrű korall szín (115-ös) még nem volt a gyűjteményemben, így rögtön szemet szúrt ez a különleges szépség, míg a 105-ös egy olyan szín, amivel rengeteg sminket lehet készíteni, mindenhez passzol majd, gyönyörű highlight szín! 
A szemhéjpúderek állaga tökéletes, nem poroznak, épp annyira “krémesek” amennyire kell, a pigmentáltságra sincs panasz, nem kell építeni és tartósak még az én szemhéjamon is! Le a kalappal a kollekció előtt, mert tényleg tökéletesek ezek a szemhéjpúderek. 
Engem egyszerűen lenyűgöztek ezek a termékek, bármelyik szemhéjpúderemet odaadnám a Colour Crush kollekció darabjaiért, mert nemcsak tökéletes az állaguk, de a színek között megvannak az alapszínek és a különlegesebbek is. Mindegyik színt megtaláljátok ITT.
Én imádom mind a kettőt és nagy-nagyon meg vagyok elégedve velük.
Értékelés: Egyértelműen 5/5.


The Body Shop Colour Crush collection is pretty new and I’m going to show you two pieces of the new line. It was hard to choose any because the eyeshadows are gorgeous and pigmented as well! There are eyeshadows with matte and pearlescent finish too, but I chose two of the second group:  115. DARK CORAL (Be My Clementine) and 105. NAKED BAIGE (Oh Honey).
(The US and the European names are not the same if I’m correct).
I didnt have such a beautiful coral colour before(115-ös) so this one caught my attention fast, but the other one (105) is an universal colour, you can use it for so many looks, it suits everything, it is a great highlight shade.
The eyeshadows are perfect, I cant say negative things about them I am really amazed, the texture is fantastic, they are very pigmented and long lasting. You’ll find basic colours and special shades too in this collection.
I love these eyeshadows and I’m totally satisfied with them! 🙂
Rating: Easy 5/5.

Különleges és gyönyörű szín, erre le kell csapni! 🙂 A képeken szárazon használtam, de akár nedvesen is használhatóak a szemhéjpúderek, akkor még erőteljesebbek a színek, de nekem ez már így is tökéletes volt! 🙂
Such a special and beautiful shade, isnt it? It is a must have! Oh and you can use it dry and wet too but I took the swatches dry because it is already pigmented enough for me 🙂

Gyönyörű highlight szín, amit a legtöbb sminkbe be lehet építeni, imádom!

It’s a gorgeous highlight colour that you can build into so many make up looks. I love it!

Itt találjátok meg a termékeket:

Hamarosan mutatok sminket is velük! 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)