Oh My Brush
április 29, 2013

REVIEW: Baby Doll Pot Concealer

Meet my new favourite concealer! 🙂

A few months ago I realized that I’d need a new jar of concealer and I was about to repurchase the MAC Studio Finish concealer because I really loved it but it is a very expensive product and the cream is “heavy” on my skin so I wanted something lighter for the spring/summer. Let’s see if I made the right decision!? 

I have been using this TonyMoly concealer since March, every single day! It is available in two shades:  #1 Light Beige és #2 Natural Beige, of course I picked the lighter shade. The packaging is very nice and looks great, the product itself is a thick creamy concealer with is similar to the MAC Studio Finish concealer but this one is creamier and feels lighter on the skin.
This TonyMoly product is perfect to cover blemishes, acne scars, imperfections, the coverage is good and it is pretty long lasting, I am very satisfied with it!
I paid $5 (no shipping cost) for a 4 g jar.  The MAC Studio Finish concealer costs €17. Well, since I am very satisfied and happy with my new concealer, I’m sure I’ll repurchase it, especially because the price is amazing!

I ordered the product HERE

#1 Light Beige

5 responses to “REVIEW: Baby Doll Pot Concealer”

 1. Rami says:

  egyre jobban szimpatizálok a TonyMoly termékekkel:)

 2. hkorinna says:

  Nagyon szimpi, én is most keresgélem a tökéletes korrektort. 🙂 Egyébként amíg nem olvastam a címet, tisztára azt hittem, hogy ajakápoló, annyira krémes a hatása. :DD

 3. VIKTORIAS STYLE says:

  Nekem is szimpatikusak 🙂 Biztos rendelek még ezt-azt ettől a márkától 🙂

 4. VIKTORIAS STYLE says:

  Haha 😀 Első ránézésre tényleg olyan 😀

 5. Aviana Rahl says:

  Tul sarga lenne nekem en inkabb a rozsas vonalba tartozom. De nagyon szepen fed es az ara is csabito. Kar hogy nincs tobb arnyalatban :/

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)