Oh My Brush
április 9, 2013

Sally Hansen Lakkok Akcióban! - Sally Hansen Nail Polishes!

Életem első Sally Hansen lakkjai. Mit tudnak?

My very first Sally Hansen nail polishes!

NAGYON gyorsan megkaptam a lakkokat a Coty-tól, ki is próbáltam kettőt a háromból még ma! 🙂 A két színes lakk ránézésre gyönyörű, örültem a színválasztásnak, a harmadik pedig egy körömerősítő lakk, amit nem merek a körmeimre kenni, mert így is túl kemények, a végén vennem kell egy flex-et a barkácsboltban… 😀 Ezzel a lakkal nem tudom mit kezdek még.
I got three nail polishes from Coty and two of them have gorgeous colours, I really like them! The third one is a nail straightener, which I simply wont use because my nails are way too strong and hard. I dont know what to do with this one.

két réteg – two coats

két réteg – two coats

Mind a két lakk 14,7 ml, az üveg megnyerő, legalábbis nekem nagyon tetszik! 
Használat közben viszont nem volt felhőtlen a viszonyunk… Először is a festék nagyon sűrű, nem lehet vékony réteget szépen felvinni és az első réteg nekem mindig nagyon csíkos. Az ecset sem a megszokott, inkább lapos és elég nagy. Itt már lemondtam róluk, amikor is felkentem a második réteget és BUMM, működött! Az én nagyon barázdált körmeimen is jól néz ki két réteggel, szép, egyenletes a végeredmény.
Ilyen lakkokkal még nem találkoztam, az biztos, minden “más” velük kapcsolatban: az állag, az ecset, használat stb., furcsa ez a kettősség, de nem mondom, hogy megszokhatatlan.
Ha Sally Hansen lakk kerül tehát a kezeitek közé, ne lepődjetek meg, ha az első rétegnél a legrosszabb rémálmotok teljesül, a második réteg sokkal jobb lesz! 🙂

A bottle contains 14,7 ml, thats a lot! 

Using these nail polishes wasnt “simple”. The nail polish is thick and it is almost impossible to have a thin layer and the brush is pretty big. I was about to get sad and disappointed when I applied the second coat and BOOM it worked! With two coats the nail polishes look really nice! Everything is different about these products, you really need to get used to them but it is not impossible.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)