Magyar English
Oh My Brush
április 22, 2013

Organic Beauty Workshop

Szombaton Organic Beauty bemutatón jártunk!
We were invited to an Organic Beauty Workshop last Saturday.

Aki olvas már egy ideje, az tudja, hogy szeretem a természetes, orgainkus, ásványi stb. termékeket, most pedig két márkát ismerhettek meg Evelin szemén keresztül, hiszen ő képviselte a blogomat ezen a bemutatón. Nagyon szép beszámolót írt és képeket is készített, olvassátok szeretettel 🙂
Evelinnek köszönöm szépen, hogy megírta a beszámolót és a szép képeket, a Jasmin Organics-nek és a Zuii Organic-nek pedig köszönjük a meghívást! 🙂
First of all, I’m sorry. This post wont be translated because it was written by Evelin who represented my blog at a beauty workshop. Two Australian brands were introduced in Hungary and we were there 🙂 Evelin took some nice photos, you can see how pretty these products are and let me know if you know the brands! 🙂
Organic Beauty Workshop néven került megrendezésre két ausztrál márka bemutatása a Jasmine Referencia Szalonban Budapesten; családias hangulatban egy tucatnyi blogger társaságában. Nagy izgalommal készültem erre az eseményre, hiszen rajongója vagyok a natúr termékeknek, így direkt nem néztem utána a márkának a bemutató előtt, azt szerettem volna, hogy ott nyűgözzenek le. Azt hiszem sikerült!
Elsőként a Jasmine Skincare Hungary képviselője, Jeann tartott nekünk egy részletes bemutatást a Jasmin termékekről, a cégről és kaptunk egy kis ízelítőt a gyártástechnikáról is. A legfontosabb tudnivaló az az, hogy 100%-ban természetes, minimum 95%-ban bizonyítottan organikus termékekről van szó, melyek 100%-ban bizonyítottan organikus összetevőket és illóolajokat tartalmaznak. A tartósításuk is egyedi módon, a természet erejét segítségül hívva van megoldva. Kicsit talán sok a szám és talán fölösleges is felsorolni, de a Jasmin termékek ereje pont ezekben a számokban rejlik. Az elsősorban bőrápolással foglalkozó cég, rendkívül büszke arra, hogy ilyen eredmények mellett tudják a hölgyek szépségét megőrizni, igényeiket kiszolgálni már a tengerentúlon is és azt hiszem joggal büszkék munkájukra. A bemutató nagyon érdekes volt és színes, sok hasznos információval gazdagodtam, miközben pedig engem is elvarázsolt a vegyszermentesség, a termékek tisztasága és az a szellemiség, amit a Jasmin képvisel.
Azt hiszem meg kell magyaráznom 3 fogalmat, amiről feljebb is írtam!
Mit jelent az, hogy természetes? Ha egy krémre az van írva, hogy természetes, az általában növényekből, gyümölcsökből, gyógynövényekből készül.
Mit jelent az, hogy organikus? Ha egy krémre az van írva, hogy organikus az azt jelenti, hogy az alkotóelemeket tiszta, műtrágyamentes földben, vegyszer és rovarirtó használata nélkül termesztik.
Mit jelent az, hogy bizonyítottan organikus? Azt, hogy államilag akkreditált vagy független minősítő szervezet bevizsgálta és ajánlja a terméket a vásárlóknak. Ugye, hogy mennyi különbség van látszólag hasonló szavak között?
A Jasmine Skincare tehát biztonságot, magas minőséget és kiváló termékeket bocsájt a rendelkezésünkre. Hasonlóan, mint a Zuii Organic, a rendezvény másik márkája, mely inkább a sminktermékekre specializálódott. A tanúsítottan bio növényi dekorkozmetikumokat gyártó cég, rendelkezésünkre bocsájtotta a termékek testközeli ismerkedésének lehetőségét, sőt Mártai Marianna a Zuii Organic közép – kelet európai vezető sminkmestere élőben mutatta be a Zuii-ban rejlő lehetőségeket egy alkalmi sminken keresztül. Egy csodás olivás sminket készített, ahol megtapasztalhattuk a színvilágot, a fedést és a tartósságot.
A Zuii termékek vegyszermentesek, organikus növényi alapanyagokból készülnek, például: édesmandula, csipkebogyó, csalánlevél kivonat stb. Az én figyelmemet még inkább lekötötte ez a bemutató, hiszen itt már élesben láttam a termékeket is és smink elkészítésénk mozzanatait. A Zuii egy környezetbarát, teljesen egyedi dekorkozmetikumcsaládot alkotott a bio virágszirmok, illóolajok, vitaminok és ásványi anyagok egyesítésével. Az egész cég nagyon pozitív üzenetet közvetít – Viselj Virágokat Arcodon – ami szerintem nagyon egyedi és figyelemfelkeltő.
A Zuii-nál megtalálhatók a bio növényi alapozó púderek, folyékony alapozók, talkum mentes pirosítók, gyémántragyogású fénypúderek, bio virágokból készült szemhéjfestékek, tápláló ajakrúzsok, szájfények, szempillaspirálok és smink eszközök. Ajándékba kaptunk egy Zuii hidratáló rúzst, aminek köszönhetően én a Sugar Plum árnyalattal gazdagodtam. Érezni lehet a rózsa finom illatát és a hidratáló rúzs selymes textúráját. A végeredmény egy nagyon szép intenzív szín, mely egyenletes fedést biztosít.
Sok pozitív élménnyel gazdagodván azt tudom csak mondani, hogy aki érdeklődik a természetes kozmetikumok világa iránt, mindenképpen ismerkedjen meg mélyebben ezzel a két gyártóval, vagy látogasson el a Kertész utcai Jasmin Referencia szalonban, ahol a hölgyek készségesen bevezetnek minden érdeklődőt az ausztrál natúr világba.

Weboldalak – Webshopok:

Ha jól látom Zsófit sminkelik 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)