Magyar English
Oh My Brush
április 27, 2013

Akciós Real Techniques Ecsetek! - Real Techniques Brushes On Sale!

Minden Real Techniques ecset és szett most olcsóbb!

Every Real Techniques brush and brush set is on sale now!

Épp most néztem az oldalt, mert eldöntöttem, hogy nekem is kellenek Real Techniques ecsetek, amikor láttam, hogy automatikusan levonnak az árukból 20%-ot, ha a virtuális kosárba teszem a terméket. Mint kiderült, május 1-ig tart ez az akció és még pár márka vesz benne részt, de engem csak a Real Techniques érdekel, gondoltam meg is osztom veletek, mert ettől olcsóbban nem lehet ezeket megvenni.
Pl. ezek a szettek $17.99 helyett $14.39-ba kerülnek, de minden más szettre és ecsetre is érvényes az akció! 🙂
A márka minden darabját itt találod meg: Real Techniques ecsetek
Ha most rendelsz innen előrször, akkor érdemes használni a BIV421 kódot*, mert alapból 5 dollár kedvezményt ad (nincs rendelési limit), de 40 dolláros rendelésnél már 10 dollár a kedvezmény vele! 
*bankkártyával lehet fizetni, mastercard, visa stb. Csak mert még mindig sokan kérdezik, hogy lehet-e. Kb. másfél-két hét alatt érkezik meg az USA-ból a csomag.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
I was browsing on the site when I realized that the Real Techniques brushes and brush sets are on sale, you’ll get a 20% discount when you put an item in the shopping cart! WOW! This is a rare opportunity and it ends on the 1st of May!

An example: a set like this cost instead of $17.99 only $14.39!

All the Real Techniques brushes can be found here: Real Techniques Brushes

If it is your first order then use the code BIV421* to get $5 discount but if your order is above $40 then it turns into a $10 discount! (You can use this code anytime and for anything, not just now) 🙂


*affiliate code

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)